Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Δαφνοστεφάνοσαν τον Ochoa!








Στα κόκκινα έντυσε η μεξικάνικη La Aficion τον Ochoa! (Βλέπετε εικόνα στα αριστερά)




πηγη:osfpserres

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΟΤΣΟΑ!

Έπειτα από την επιβεβαίωση του Μεξικανού τερματοφύλακα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μεξικανικά ΜΜΕ συνεχίζουν και δίνουν συνέχεια στο θέμα.

Έπειτα από τις δηλώσεις του ίδιου του Οτσόα αλλά και αυτές του εκπροσώπου του που επιβεβαιώνουν στο έπακρο το ρεπορτάζ του ΓΑΥΡΟΥ για τον διεθνή Μεξικανό τερματοφύλακα, τα ΜΜΕ της χώρας του τον αντιμετωπίζουν σαν να είναι ήδη μέλος του Θρύλου με συνεχή αφιερώματα, ενώ τον αποκαλούν "Έλληνα Οτσόα", δημιουργώντας φωτογραφίες με το σήμα του Θρύλου και εκείνον και διάφορα τέτοια.
Έτσι, ακόμα μία εκπομπή ήρθε να ασχοληθεί με τον Οτσόα και τον Ολυμπιακό. Η εκπομπή "Los Capitanes" που μεταδίδεται στο ESPN είχε ολόκληρο αφιέρωμα στον Οτσόα.

Ταλαντούχο τερματοφύλακα τον χαρακτηρίζουν οι Μεξικανοί δημοσιογράφοι, ο οποίος λένε έχασε για κάποια στιγμή τον δρόμο του αλλά πλέον ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη ενώ σχολίασαν και το ενδιαφέρον του Θρύλου.
"Ο Γκιγιέρμο Οτσόα παραδέχεται το ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού", ήταν ο τίτλος του θέματος, πάνω στο οποίο έγινε η κουβέντα. Μάλιστα οι Μεξικανοί συνάδελφοι ήταν πολύ ενημερωμένοι καθώς αναφέρθηκαν στον Αντώνη Νικοπολίδη και πως πλέον θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.
"Ο Νικοπολίδης ο οποίος είναι 42-43 χρονών, αλλά μοιάζει με 50, με αυτά τα άσπρα μαλλιά που έχει από τα 28 του", λένε οι σχολιαστές του ESPN και συνέχισαν μιλώντας για το ενδεχόμενο ο τερματοφύλακας της Αμέρικα να μετακομίσει στην Ελλάδα και μάλιστα σχολίασαν πως η SuperLeague θα του κάνει καλό και πως ίσως είναι ένας σταθμός για την μετέπετια πορεία του σε μεγαλύτερο σύλλογο. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν ότι ο Οτσόα θα αγωνιστει και στο Championsw League σε περίπτωση που έρθει στον Ολυμπιακό.

Τότε αμέσως η κουβέντα εστιάστηκε στην πιθανότητα ο τερματοφύλακας της Αμέρικα, να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ένας λοιπόν από το πάνελ αναρωτήθηκε, κατά πόσο θα ήταν καλό για τον Οτσόα να έρθει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και δεν θεωρείται από τα κορυφαία της "Γηραιάς Ηπείρου". Ένας εκ των συναδέλφων του όμως, έσπευσε να εκφράσει την άποψη, ότι θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για τον Μεξικανό γκολκίπερ.

Στήριξε μάλιστα την άποψή του στο γεγονός, ότι σε περίπτωση που ο Οτσόα πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στη Superleague, τότε θα προσελκύσει το ενδιαφέρον από κάποιο σύλλογο ενός μεγαλύτερου πρωταθλήματος, αλλά και ότι με τους "ερυθρόλευκους" θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο Champions League.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή του ESPN για τον Οτσόα 
εδώ

Πηγη: gavros.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου