Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ο Τρομοκράτης μένει.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ έχει σκοράρει πέντε φορές με την φανέλα του Ολυμπιακού και μάλιστα σε πολύ κρίσιμα μάτς. Γεγονός που επιβεβαιώνει πλήρως τον τίτλο του "τρομοκράτη".

Αναμφίβολα η αξία του Ράφικ Τζιμπούρ είναι μεγάλη και στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν. Άλλωστε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Είναι εμφανές το πόσο καλός παίκτης και με ευχέρεια στο σκοράρισμα είναι ο Αλγερινός. Ο Τζιμπούρ με τα δύο γκολ που έβαλε στην πρώην του ομάδα ουσιαστικά ξεκαθάρισε το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Έτσι, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ανάβει πράσινο φως για την περίπτωση του Τζιμπούρ, ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την οψιόν του και θα ανανεώσει με τη συνεργασία του με τον Αλγερινό κρατώντας τον "τρομοκράτη" για άλλα δύο χρόνια στο λιμάνι.

Το θετικό με τον Αλγερινό παικταρά είναι πως έχει σοβαρευτεί και δίνει απαντήσεις στις σκληρές γλώσσες που όταν ήρθε στον Ολυμπιακό έλεγαν ότι θα κάνει την ομάδα άνω κάτω. Κάθε άλλο ο Τζιμπούρ σέβεται απόλυτα τις επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε και ακόμα όταν τον άφησε εκτός δεν είπε κουβέντα παρά την επόμενη φορά που αγωνίστηκε εμφανίστηκε ακόμα καλύτερος.

Στο πρόσωπο του Τζιμπούρ ο Θρύλος έχει μία πολύτιμη λύση στο σκοράρισμα αφού ο "τρομοκράτης" όπως και να το κάνουμε είναι… "τρομοκράτης". Αυτή η λέξη τα λέει όλα. Και μάλιστα το σημαντικό είναι πως σκοράρει σε σημαντικά ματς και φυσικά δεν ξεχνιέται ότι έδωσε τη νίκη στον Θρύλο στο τελευταίο λεπτό κόντρα στον ΠΑΟ αλλά και το πολύ σημαντικό γκολ στον Άρη.

Έτσι, ο Αλγερινός πέρασε με άριστα τις εξετάσεις και θα συνεχίσει να φορά την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα τουλάχιστον για ακόμα δύο χρονια.

πηγη: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου