Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ετοιμάζει μηνύσεις ο Μαρινάκης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει μηνύσει εις βάρος του Σισέ λόγω συκοφαντικής δυσφήμησης και σε τρεις ιστοσελίδες που πέρα από το γεγονός πως τον συκοφάντησαν, βιντεοσκόπησαν και μέλη της οικογένειας του, καθώς αυτό παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πολύ σύντομα, ετοιμάζει να κάνει μηνύσεις και να στείλει πολύ κόσμο στα δικαστήρια, όντας αποφασισμένος να υπερασπιστεί τόσο την οικογένεια του, όσο και το όνομα του, το οποίο το δυσφήμισαν πρώτα ο Τζιμπρίλ Σισέ και στη συνέχεια τρία συγκεκριμένα σάιτ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζει πρώτα να καταθέσει μήνυση κατά του Γάλλου για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση για τα όσα σχολίασε ο ποδοσφαιριστής μετά το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (19/2), αλλά και λόγω της μήνυσης που είχε υποβάλει, αρχικά, ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Παράλληλα, κατέθεσε μήνυση και σε τρεις συγκεκριμένες αθλητικές ιστοσελίδες όπως και στους υπεύθυνους εκείνων των σάιτ, με τους οποίους είναι δυσαρεστημένος.

Όσον αφορά για τις αγωγές κατά των τριών ιστοσελίδων, η διοίκηση σχολιάζει τα εξής: "Δεχόμαστε την κριτική, την διαφορετική άποψη, αλλά όχι την λάσπη". Με τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος ενώ από τον Ολυμπιακό έδωσαν την δική τους απάντηση για ποιο λόγο επιλέχτηκαν αυτά τα σάιτ:

"Επιλέχθηκαν λόγω ότι τους είχαν γίνει προειδοποιήσεις για αρκετά κακόβουλα δημοσιεύματα τους, για συκοφαντία, αλλά και για το ότι βιντεοσκόπησαν μέλη της οικογένειας του προέδρου, γεγονός που παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα. Επίσης, υπήρξαν πάρα πολλά μηνύματα αναγνωστών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες τα οποία ήταν ντροπιαστικά, απαράδεκτα και προσβλητικά, δυσφημίζοντας με αυτόν τον τρόπο τόσο το ήθος, όσο και την προσωπικότητα του  κ.Μαρινάκη, ο οποίος είναι ένας σοβαρός και πετυχημένος επιχειρηματίας. Τέρμα στον κανιβαλισμό!".
πηγη: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου