Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

O Matt θελει επιστροφή!


Ο Ντάρμπισιρ θέλει να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά η διοίκηση έχει διαφορετική άποψη για το μέλλον του. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.
Ο Ματ Ντάρμπισιρ βρέθηκε, ως γνωστόν, στις εξέδρες του Καραϊσκάκης το μεσημέρι της Κυριακής και είδε τον Ολυμπιακό να κερδίζει 3-0 τον Εργοτέλη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άγγλος στράικερ επιθυμεί να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, στον οποίο και ανήκει.

Ο Ντάρμπισιρ θεωρεί ότι έχει μέλλον στην ομάδα και ότι μπορεί να βοηθήσει του χρόνου σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που είχε αντιμετωπίσει πέρσι.

Και τώρα έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά όχι στους κοιλιακούς, όπου είχε χειρουργηθεί πριν ενάμιση χρόνο, αλλά στο γόνατο, όμως λέει ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Τί σκέφτεται, όμως, ο Ολυμπιακός για τον Άγγλο; Η πρόθεση της διοίκησης είναι να τον πουλήσει το καλοκαίρι, είτε στην Μπέρμιγχαμ, όπου και παίζει δανεικός, είτε σε κάποια άλλη ομάδα στην Αγγλία.

Το θέμα, όμως,  είναι τι θα καταφέρει ο Ολυμπιακός, από την στιγμή που ο Ντάρμπισιρ δεν έχει καν σκοράρει φέτος στο αγγλικό πρωτάθλημα κι έχει βάλει γκολ σε όλα κι όλα δύο παιχνίδια, ένα για το Λιγκ Καπ κι ένα για το Κύπελλο, απέναντι σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών…
πηγη:redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου