Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

«Προστατέψτε την ομάδα»

Να προστατεύσουν την ομάδα και κάνουν ότι μπορούν για να μην δοθεί κανένα δικαίωμα ζήτησε από τους οργανωμένους οπαδούς του Θρύλου ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" πραγματοποίησε την Πέμπτη τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Θύρας 7 ενόψει της αναμέτρησης με την Κλάψα και ζήτησε μεγάλη προσοχή για να μην συμβεί το παραμικρό.

Με τόσα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και τη διόγκωση, τις διαστάσεις που παίρνει οτιδήποτε αφορά στους "ερυθρόλευκους" δεν πρέπει να συμβεί κάτι που μπορεί να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό και αυτό θέλουν όλοι.

Το μήνυμα που πέρασε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι "Προστατέψτε την ομάδα. Δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό". Σημαντικό είναι να μην τσιμπήσει ο κόσμος σε προκλήσεις που μπορούν να γίνουν για να πλήξουν τον Θρύλο και αυτό ζήτησε στη συνάντηση της Πέμπτης.

"Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί" είναι το μήνυμα, λοιπόν, ενόψει της αναμέτρησης με την Κλάψα, στην οποία ο μοναδικός κόσμος του Ολυμπιακού θα δημιουργήσει και πάλι εκπληκτική ατμόσφαιρα, με τα πέταλα να δίνουν τον ρυθμό και το σύνθημα της νίκης.

πηγη: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου