Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Μαλτα-Ελλαδα 0-1 με "Τορο"!


Με γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Εθνική ομάδα πήρε το διπλό στη Μάλτα και το προβάδισμα στον όμιλο!
Σε μία βραδιά που η εθνική ομάδα δεν βλεπόταν, ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ρέφαρε την κατάσταση για τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του.
Έστω και στο τελευταίο λεπτό του πρόσθετου χρόνου, μία φάση σε όλα της… ερυθρόλευκη έφερε τη νίκη και δεν πήγε ανεκμετάλλευτη η νίκη της Γεωργίας επί της Κροατίας, στο άλλο ματς του ομίλου.
Σε ένα ματς που δεν είχε να επιδείξει και τίποτα το ιδιαίτερο, και στο οποίο ξεκίνησαν βασικοί και έπαιξαν σε όλο το 90λεπτο οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος, η Ελλάδα έγινε πιο επιθετική με την είσοδο των υπόλοιπων παικτών που ανήκουν στον Θρύλο.
Ο Φετφατζίδης μπήκε στο ματς στο 61' και 9 λεπτά αργότερα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Μήτρογλου. Και οι δύο συνέβαλαν στο γκολ της νίκης. Ο πρώτος ήταν αυτό που κέρδισε το φάουλ από το οποίο έγινε η σέντρα στην περιοχή των Μαλτέζων και ο δεύτερος αυτός που μπήκε στη φάση και έστειλε την μπάλα στο σημείο που ήταν ο σκόρερ. Ο Τοροσίδης με πλάτη στο τέρμα έκανε την κεφαλιά και άντε γεια…






πηγη:gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου