Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τώρα γιατί δεν μιλάει κανείς?

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ακυρωθέν γκολ του Κώστα Κατσουράνη, υπήρξε μια καθολική επίθεση εναντίον του Ολυμπιακού από όλους σχεδόν τους εμπλεκόμενους, που έχουν σχέση με το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν το χθεσινό πέναλτι που σφύριξε ο Κωσταντινέας υπέρ του Βιεϊρίνια, το είχε κερδίσει ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων, θα λέγανε πάλι για παράγκες. Τώρα; Σιωπή!



Όταν τελείωσε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όλοι οι "απέναντι" είχαν λάβει θέσεις μάχης. Βλέπετε είχε προηγηθεί το (λανθασμένα) ακυρωθέν γκολ του Κώστα Κατσουράνη και ο αιώνια αδικημένος, αλλά πάντα υπέρμαχος(!) της κάθαρσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είχε αδικηθεί από τον διαιτητή εκείνης της αναμέτρησης κ. Καλόπουλο.
Άπαντες υποστήριζαν πως οι πράσινοι είχαν στερηθεί μια πιθανή νίκη, που θα τους έβαζε ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος. "Αντικειμενικές" εφημερίδες, "αντικειμενικά" κανάλια, "αντικειμενικές" ραδιοφωνικές εκπομπές, "αντικειμενικοί" αρχιδιαιτητές, όλοι οι "αντικειμενικοί" βγήκαν να καταδικάσουν τον Ολυμπιακό και το "σάπιο" πρωτάθλημα που παίρνει!

Στα "φρέσκα" τώρα. Ο Ολυμπιακός έχασε στο Κυριακάτικο (13/3) ντέρμπι της Τούμπας με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Έχασε εξαιτίας ενός πέναλτι που έδωσε ο κ. Κωσταντινέας σε μια καταπληκτική "βουτιά" του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που θα μπορούσε να βαθμολογηθεί με "10" στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ας υποθέσουμε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριζε αυτό το πέναλτι υπέρ του Ζαϊρί, του Ρόμενταλ ή του Τζεμπούρ και οι ερυθρόλευκοι έφταναν στη νίκη, που ισοδυναμούσε με τίτλο, μέσα στην Τούμπα. Φαντάζεστε την αντίδραση των "αντικειμενικών"; Θα έπαιρνε διαστάσεις μεγαλύτερες από το τσουνάμι που (δυστυχώς) χτύπησε την Ιαπωνία! "Ντροπή", "Αλητεία", "Παράγκα", "Αίσχος", " Κάθαρση εδώ και τώρα", θα ήταν από τους πιο επιεικείς τίτλους που θα συνόδευαν τα εξώφυλλα των περισσοτέρων εφημερίδων ή προαναγγελίες τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών!

Τώρα; Τώρα σιωπή! Νεκρική σιγή θα λέγαμε. Όχι γιατί ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά επειδή αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. Τώρα επιτέλους κάτι γίνεται στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφού ηττήθηκε με πέναλτι - μαϊμού ο Θρύλος, φτιάχνουν τα πράγματα. Όλα πάνε προς το καλύτερο και πρέπει να συνεχίσουν έτσι.

Τώρα οι τίτλοι των ΜΜΕ είναι "ΠΑΟΚΑΡΑ", "ΨΥΧΑΡΕΣ", "ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ", "ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!" κτλ. Συγχαρητήρια στους αδέσμευτους αντικειμενικούς για την αμερόληπτη στάση τους. Για τις ίσες αποστάσεις απέναντι σε όλους. Για το γεγονός πως σε λίγο θα πιστέψουμε πως ο Ήλιος ανατέλλει από την Δύση και το Φεγγάρι είναι ορθογώνιο παραλληλόγραμμο! Ή μήπως είναι; Βρε λέτε;
πηγη: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου