Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κανίβαλοι στην Τούμπα!

Ο "υπέροχος" λαός του ΠΑΟΚ δεν άντεξε την ήττα της ομάδας του και αποφάσισε να κάνει το κομμάτι του, κάνοντας "ντου" στον αγωνιστικό χώρο και διακόπτωντας το ματς με την ΑΕΚ. Ξέρουμε: για όλα φταίει ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης.
Τραγελαφικές καταστάσεις συνέβησαν στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ο οποίος διεκόπη στο 89', καθώς δεκάδες εξαγριωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων "μπούκαραν" ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις, κυνηγώντας παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας.

Έπεσε πολύ ξύλο στην Τούμπα, μία φωτοβολίδα έσκασε στην πλάτη του Σάχα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ οι χούλιγκανς έριξαν πέτρες, καπνογόνα και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Οι δύο ομάδες επέστρεψαν έπειτα από περίπου 25 λεπτά και ο διαιτητής σφύριξε άρον-άρον τη λήξη του αγώνα. Ωστόσο, περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το οριστικό τέλος του ματς, κατευθύνθηκαν στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας και άρχισαν να πετούν αντικείμενα, μπουκάλια και φωτοβολίδες, με άλλους φίλους της ομάδας που βρίσκονταν στα VIP.

Η αλητεία στο αποκορύφωμά της. Για να δούμε: οι "αντικειμενικοί", που ξεσάλωσαν μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο "Γ. Καραϊσκάκης", θα αρχίζουν τα δελτία ειδήσεων με τις αθλιότητες της Τούμπας;
 Δείτε τα βίντεο:

Η φωτοβολίδα που έπεσε στο σώμα του Σάχα:



Tα επεισόδια που συνέβησαν στην Τούμπα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου