Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Σήκωσέτο στην Τούμπα


Στην άδεια Τούμπα ο Ολυμπιακός έχασε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και παράλληλα την δυνατότητα να κάνει το νταμπλ. Τώρα, όμως, έχει μπροστά του μία πολύ μεγάλη πρόκληση και μία μοναδική ευκαιρία. Αυτή δεν είναι άλλη από το να τελειώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή στις 19:30 ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ. Μετά την ήττα του πελάτη και στην Λάρισα οι "ερυθρόλευκοι" έφυγαν 13 βαθμούς μπροστά από τους "πράσινους". Επομένως τα πράγματα είναι πολύ απλά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές του.
Πηγαίνουν στην Τούμπα κάνουν το διπλό όμορφα και ωραία, επιβεβαιώνουν την ανωτερότητα τους και κάνουν τον γύρο του θριάμβου στην Θεσσαλονίκη. Αυτή την φορά το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και ο κόσμος του Δικέφαλου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους πρωταθλητές Ελλάδας για την σεζόν 2010-2011. Μπορεί να ξεσηκώθηκαν για το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι που έγινε στο Κύπελλο, αλλά τώρα θα είναι μέσα στο καλύτερο.

Φιέστα σε μία γεμάτη Τούμπα. Δεν υπάρχει πιο ιδανικό σενάριο για κάθε ΓΑΥΡΟ. Έτσι θα χαρούν όλοι με την ψυχή τους αυτό το πρωτάθλημα. Έτσι θα πάρετε και εσείς εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Δείξτε τα… καρύδια σας στην Τούμπα και πάρτε το μέσα εκεί. Μπροστά στον κόσμο τους!
πηγη:gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου