Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Nα ποιοι ήθελαν αναβολή του τελικού!



Στον Ολυμπιακό εξ αρχής ήθελαν να διεξαχθεί ο τελικός, προχώρησαν και σε προτάσεις. Στον Παναθηναϊκό ήθελαν; Γιατί άλλα λένε τώρα, αλλά στη σύσκεψη τι είπαν;


Στα δύο έγγραφα που σας παρουσιάζει το "gavros.gr" τα οποία αποτελούν τα πρακτικά που κρατήθηκαν κατά την δεύτερη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιανατολικής Αττικής την Τρίτη 1η Μαρτίου και ώρα 10:30, κρατήθηκαν -μεταξύ άλλων- οι θέσεις των δύο ΚΑΕ.


Όπως θα δείτε (στην 3η από τις 4 σελίδες) "Από τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ εκφράσθηκαν οι ακόλουθες θέσεις-προτάσεις: Ο αγώνας κατ' αρχήν πρέπει να γίνει, να δοθούν εισιτήρια σε Ακαδημίες μπάσκετ μέσω της διοργανώτριας αρχής και υπολογίζουμε ότι το μπορούμε να συμβάλλουμε στην διάθεση περίπου 500 εισιτηρίων. Δεν είναι λύση η αναβολή γιατί η ομάδα μας έχει πολλές προγραμματισμένες υποχρεώσεις και θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα οργανωτικής και αγωνιστικής φύσεως. Εάν είναι θέμα ασφαλείας αντί αναβολής, προτείνουμε να γίνει ο αγώνας χωρείς φιλάθλους καθ' ότι η αναβολή μεταφέρει το πρόβλημα".
Τι είπε ο Παναθηναϊκός από τη πλευρά του; Γιατί με το που έγινε γνωστή και η επίσημη αναβολή του τελικού, ξαφνικά θυμήθηκαν ότι ήθελαν διεξαχθεί κανονικά ο τελικός Κυπέλλου. Αλλά έλεγε ο εκπρόσωπος της ομάδας Μάνος Παπαδόπουλος, άλλα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.


Στην 4η παράγραφο λοιπόν των πρακτικών στην 3η σελίδα "Από τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ εκφράσθηκαν οι ακόλουθες θέσεις-προτάσεις: Εφόσον η ΓΓΑ έχει συγκεκριμένη θέση (να γίνει ο αγώνας μόνο με παιδιά ή να μη γίνει) δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη. Δεν θέλουμε ο αγώνας να γίνει κεκλεισμένων των θυρών καθ' όσον έτσι απαξιώνεται το άθλημα. Δεν συμφωνούμε να δοθούν από τις ομάδες εισιτήρια έστω και στις ακαδημίες γιατί δεν θα υπάρχει έλεγχος σε ποιους θα δοθούν και ποιοι τελικά θα μπουν στο γήπεδο. Δεν θέλουμε βία και θέλουμε να συμβάλλουμε σε αυτό. Συνηγορούμε στην αναβολή του αγώνα ώστε να υπάρχει χρόνος για καλύτερη οργάνωση".
πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου