Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Δένει τον Αβρααμ

Ο Αβραάμ είχε "μυστική" συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε οι δύο πλευρές να ορίσουν ημερομηνία μετά το τέλος του πρωταθλήματος, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της πρόωρης ανανέωσης συμβολαίου του παίκτη που λήγει το 2012.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό την 4η Ιουλίου του 2008, με τους ερυθρόλευκους, τότε, να ξοδεύουν το ποσό των 2.500.000 ευρώ στον Άρη, για να πάρουν στην κατοχή τους το 100% των δικαιωμάτων του Έλληνα στόπερ.

Ο 26χρονος (3/12/1984), πλέον, κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε κλειστό τετραετές συμβόλαιο έως το 2012 με την πειραϊκή ΠΑΕ, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να σχολιάζει, τότε, πως "επέλεξα να έρθω στον Ολυμπιακό και να μην πάω στον Παναθηναϊκό γιατί αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα". Ο δυναμικός σέντερ μπακ βρίσκεται για τρίτη σεζόν στο μεγάλο λιμάνι, οδεύει για το δεύτερο του Πρωτάθλημα με την ερυθρόλευκη φανέλα, με την συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές να ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν.

Τόσο το προπονητικό τιμ, όσο και η διοίκηση του Ολυμπιακού, έχουν εξαιρετική άποψη για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και για τον λόγο αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να "δέσει" στον Πειραιά τον Έλληνα "βράχο" για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ", ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ είχε πρόσφατα "μυστική" συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή, ώστε να ορίσουν ημερομηνία μετά την ολοκλήρωση της Superleague, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης συμβολαίου του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, πιθανότητα για την οποία είναι απόλυτα θετικός και ο παίκτης.
πηγη: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου