Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Πίτα ο Ναός!

Ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει στο Ναό την Κυριακή στην στέψη του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΚ. Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει τα οποία αναμένονται να εξαντληθούν.

Ο Θρύλος την Κυριακή θα κατακτήσει το 38 ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και ο κόσμος θέλει να είναι εκεί όταν ο Ολυμπιακός θα νικάει την ΑΕΚ και θα παίρνει τον τίτλο και μαθηματικά. Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα και αυτά αναμένεται να εξαντληθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωση ενημέρωσε για την διάθεση των εναπομεινάντων εισιτηρίων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της SUPER LEAGUE, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ την Κυριακή 20/03/2011 και ώρα 19:00, με την ΑΕΚ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα ακόλουθα:

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Στάδιου Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17, καθημερινά με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 και μέχρι εξαντλήσεως των.

Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 30 €, 40 €, 50 €, 75 €, 100 € & VIP 200 €.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του. Δίνονται έως 4 εισιτήρια μόνο για οικογένειες, εφ΄όσον από τις ταυτότητες ή άλλο νόμιμο έγγραφο αποδεικνύεται η οικογενειακή σχέση των αγοραστών των εισιτηρίων

πηγη:gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου