Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Φάπα και στο βόλεϊ!

Τελείωσε η απίστευτη σειρά των ημιτελικών, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει δυο φορές 3-2 τον Παναθηναϊκό, αν και έχανε 0-2, ενώ το ίδιο έργο είδαμε και την τελευταία αγωνιστική στο Ρέντη.

Για να δούμε αναλυτικά πως συνέβη αυτό το ανεπανάληπτο σκηνικό και που αποδίδεται...
1. Οι παίκτες του Ολυμπιακού στερούνται εμπειριών, τους βαραίνει ο τίτλος του φαβορί , γι αυτό και ξεκινούν άσχημα όλα τα κρίσιμα ματς. Το ίδιο έπραξαν στο Σούπερ Καπ της Σαντορίνης, αλλά και στον τελικό Κυπέλλου της Ορεστιάδας.

2. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ελαχιστοποιούν τα λάθη όταν είναι σε ρόλο αουτσάιντερ  και αποκτούν ρυθμό μετά το εις βάρος τους σκορ.

3. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν περίσσια ψυχικά αποθέματα λόγω του νεαρού της ηλικίας τους και φυσικά δυνάμεις, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που λόγω κορεσμού και ηλικίας παραδίδουν ψυχή και πνεύμα μετά από μια ώρα.

4. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι winners και του Παναθηναϊκού loosers.

H συνέχεια δεν είναι εύκολη για  τον Ολυμπιακό, παρότι κέρδισε τον Ηρακλή στον τελικό του Κυπέλλου με 3-1 και στη Μίκρα με 3-0. Οι παίκτες του Ηρακλή θέλουν τον τίτλο για να ξεπεράσουν τα πέτρινα χρόνια και θα καταθέσουν και την ψυχή τους στο παρκέ. Από εκεί και πέρα απομένει να δούμε αν οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αρκεστεί στο Σούπερ Καπ, στο Κύπελλο και στις επικές ανατροπές με τον Παναθηναϊκό. Το ευχάριστο είναι ότι λόγω διακοπής(ξεκινούν μετά το Πάσχα) θα αποθεραπευτούν πλήρως οι Τζούριτς, Ανδρεάδης που έπαιζαν με ένα πόδι.

ΥΓ: Η φετινή σειρά των τελικών έχει την εξής ιδιομορφία. Τα δυο πρώτα ματς θα γίνουν  στη Μίκρα, τα επόμενα στο Ρέντη, κι αν χρειασθεί πέμπτο θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη
πηγη:redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου