Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ανανέωση σε Τοροσίδη και Αβραάμ

Ο Ολυμπιακός θέλει να "δέσει" στο λιμάνι τους Αβραάμ και Τοροσίδη, με την διοίκηση να έχει την διάθεση να κάνει πρόωρη ανανέωση συμβολαίου στους δύο Έλληνες διεθνείς. Ενήμεροι οι παίκτες, στο μυαλό τους μόνο ο Θρύλος, δεν ψάχνονται για αλλού.
Η διοίκηση θέλει να δυναμώσει το ελληνικό στοιχείο στο ερυθρόλευκο ρόστερ και αυτό που θέλει να κάνει πρώτα είναι να "δέσει" στο μεγάλο λιμάνι δύο από τους καλύτερους της παίκτες. Ο λόγος για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Βασίλη Τοροσίδη, για τους οποίους η ΠΑΕ εκφράζει την διάθεση να κάνει πρόωρη ανανέωση στα συμβόλαια τους.

Το συμβόλαιο του Αβραάμ Παπαδόπουλου έχει 4ης διάρκεια, η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012, καθώς οι ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν από τον Άρη το 2008, ξοδεύοντας 2.500.000 ευρώ. Πρόκειται, όμως, για μία μεταγραφή η οποία άξιζε τα λεφτά της καθώς ο διεθνής στόπερ αποτελεί τον στυλοβάτη της ερυθρόλευκης άμυνας τα τελευταία χρόνια. Ήδη, ομάδες από το εξωτερικό, όπως η Βέρντερ Βρέμης, ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του, αλλά εκείνος θέλει, μόνο, Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, ο ποδοσφαιριστής στις 18 Μαίου του 2009, είχε ανανεώσει επίσημα το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός έως και τον Ιούνη του 2013, μπαίνοντας σχετική ρήτρα αποδέσμευσης για όποια ομάδα ενδιαφερθεί από το εξωτερικό ύψους 7.000.000 ευρώ. Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως η Μπάγερν Μονάχου, τον έχουν στην μεταγραφική τους λίστα, αλλά ακόμη επίσημη πρόταση δεν έχει έρθει στα γραφεία της Πλ. Αλεξάνδρας.

Η διοίκηση, πάντως, δεν θέλει να τον παραχωρήσει σε κανέναν σύλλογο, ποντάρει στις ικανότητες του 25χρονου δεξιού μπακ και θέλει να τον κρατήσει στον Πειραιά, αυξάνοντας τόσο την χρονική διάρκεια της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, όσο και τις ετήσιες οικονομικές αποδοχές του αμυντικού από την Ξάνθη, όπως φυσικά και τις απολαβές του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Όσον αφορά την διάθεση των δύο ποδοσφαιριστών είναι να συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμη την καριέρα τους στον Ολυμπιακό, την οποία έχουν εκφράσει και στην διοίκηση.
πηγη:redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου