Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σιένα - Ολυμπιακός 88-76 (3-1)

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε για ένα ακόμα ματς κατώτερος των περιστάσεων, ήταν κακός σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να ηττηθεί για τρίτη συνεχή φορά, δίκαια, από την καλύτερη Σιένα με σκορ 88-76. Εκτός φάιναλ φορ οι ερυθρόλευκοι ύστερα από δύο σερί συμμετοχές του. Δείτε το βίντεο του αγώνα.

Μπορεί όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να ήθελαν, να ήλπιζαν και να πίστευαν σε πρόκριση στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης, παρά την ήττα στο δεύτερο ματς της σειράς στο ΣΕΦ, αλλά λίγοι παίκτες των ερυθρολεύκων, τελικά, έδειξαν στην πράξη πως είχαν τα "άντερα" να κάνουν το "break" στην Ιταλία. Οι Πειραιώτες γνώρισαν τρίτη σερί ήττα στα προημιτελικά από την καλύτερη Σιένα, την δεύτερη στην Τοσκάνη, με τους πράσινους να αποδεικνύουν πως ήθελαν περισσότερο την πρόκριση. Κατώτεροι των περιστάσεων παρουσιάστηκαν οι ερυθρόλευκοι, απογοήτευσαν και πίκραναν τον κόσμο τους. Η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της, καθώς παρουσίασε ένα σπουδαίο πρόσωπο στο Tοπ 16, αλλά τα "χάλασε" όλα στους "8".
Έξαλλος ο Ίβκοβιτς στα αποδυτήρια
Σχεδόν 20 λεπτά κράτησε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού τους παίκτες του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, όντας έξαλλος με την αγωνιστική παρουσία τους. Βαρύ το κλίμα από τον αποκλεισμό, αγνώριστος ο αγριεμένος "Ντούντα", τους τα έψαλλε για τα καλά.
Ο Ντούντα ήταν έξαλλος στα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων, μίλησε με αυστηρό ύφος στους παίκτες του, ζητώντας από εκείνους να κάνουν, πλέον, την αυτοκριτική τους.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τα έψαλλε στους αθλητές του, σχολιάζοντας τους πως δίκαια αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από το φάιναλ φορ, καθώς η Σιένα αποδείχτηκε καλύτερη στα προημιτελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου