Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Οι επικρατέστεροι για το περιβραχιόνιο

Μέσα στις επόμενες μέρες στον Ολυμπιακό θα αποφασίσουν για το ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα απαρτίσουν την τετράδα των αρχηγών στην ομάδα ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Αν και ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο, θεωρείται σίγουρο πως ο Βασίλης Τοροσίδης, όντας ο παλαιότερος παίκτης, πλέον του ρόστερ, θα είναι ο πρώτος αρχηγός του Ολυμπιακού, παίρνοντας ουσιαστικά την σκυτάλη από τον Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς πέρσι ο "Τόρο" ήταν δεύτερος. Στην φετινή τετράδα αναμένεται να βρίσκονται και φέτος οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Όλοφ Μέλμπεργκ, ενώ το νέο μέλος που αναμένεται να προστεθεί, είναι και ο γηραιότερος, ο 35χρονος μέσος Άριελ Ιμπαγάσα.

Ο έμπειρος Αργεντινός χαφ, μάλιστα, στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Πολόνια Βαρσοβίας (2-1), φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι επιλογές, αν και ακόμη δεν είναι επίσημες, χαρακτηρίζονται λογικές, είτε από θέμα παλαιότητας, είτε από θέμα προσωπικοτήτων, ενώ υπάρχει ΄και η άποψη πως θα ήταν καλό οι δύο αρχηγοί να είναι Έλληνες και οι άλλοι δύο ξένοι.
redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου