Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται...

"Προσοχή: δεν πρέπει κανείς φίλαθλος του Ολυμπιακού να αποπροσανατολιστεί", γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης.



Οι ημέρες είναι περίεργες. Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού γίνεται μάρτυρας πρωτοφανούς λάσπης σε βάρος της αγαπημένης του ομάδας, χωρίς να υφίσταται υπαρκτός λόγος. Ο Ολυμπιακός, ως σύλλογος, δεν εμπλέκεται πουθενά και οι κατηγορίες προς τον πρόεδρο και έναν ποδοσφαιριστή του, είναι αβάσιμες. Δεν στοιχειοθετούνται. Προσοχή: δεν πρέπει κανείς φίλαθλος του Ολυμπιακού να αποπροσανατολιστεί.
Σαφώς και το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να καθαρίσει από τους στημένους αγώνες, τα παράνομα στοιχήματα και το ξέπλυμα χρήματος. Το θέλουμε όλοι μας. Από τις συνομιλίες, όμως, που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν προκύπτει απολύτως τίποτα το επιλήψιμο για τον Ολυμπιακό.

Το RedPlanet.gr, όμως, δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία "κλικοθηρίας" και να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον του κόσμου για τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε εισαγγελείς. Δεν είμαστε δικαστικά όργανα, ούτε δουλειά μας είναι να καταδικάζουμε ανθρώπους σε φυλάκιση. Είμαστε δημοσιογράφοι.

Το RedPlanet.gr σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Το RedPlanet.gr δεν υιοθετεί οποιαδήποτε δόλια ενέργεια σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στο γήπεδο. Τελεία και παύλα.

Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να καθοδηγείται από έναν άνθρωπο, που ασχολείται με την ομάδα 20 ώρες το 24ωρο. Όπως και να το κάνουμε, αυτό το γεγονός πονάει τους αντιπάλους, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και μαντήλι να κλάψουν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπλήρωσε μόλις ένα χρόνο στα διοικητικά του συλλόγου και από την πρώτη στιγμή βάλλεται. Είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι, ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και τα επόμενα χρόνια. Ο Ολυμπιακός δίνει ζωή στο μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθαρός ουρανός, λοιπόν, αστραπές δεν φοβάται...

Όσο για τον Γιάννη Μπουρούση, νομίζω ξέρει και ο ίδιος τι πρέπει να κάνει. Να πάρει ΑΚΟΜΑ 200.000 ευρώ από τους "βλάκες", όπως αποκάλεσε τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι τον έκαναν πλούσιο και στη συνέχεια να μας ΑΔΕΙΑΣΕΙ τη γωνιά. Αν και κανονικά πρέπει να φύγει μόνος του, χωρίς να πληρώσει ο Ολυμπιακός τη ρήτρα που υπάρχει για να τον αφήσει ελεύθερο. Πέντε χρόνια, πήρε περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ και ήταν μόνο λόγια. Απέδειξε πως δεν σέβεται τη φανέλα της ομάδας που είχε την τιμή να φοράει, αλλά ούτε και τους ανθρώπους που του πρόσφεραν παντεσπάνι επί μία πενταετία. Α, Γιάννη, με το καλό και στην Εθνική Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

ΥΓ1: Αλήθεια, για την βρωμιά στο ελληνικό μπάσκετ θα ασκηθούν ποτέ ποινικές διώξεις; Ποτέ, είναι η απάντηση. Υποκριτές...

ΥΓ2: Ολυμπιακός. Θρύλος. Για πάντα.

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου