Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Kρίμα ρε Μπουρούση!


Αν και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα τόσο για τις "βαριές" κουβέντες με τις οποίες μίλησε ο Γιάννης Μπουρούσης για τους διοικητικούς ηγέτες των ερυθρολεύκων, όσο και για τα σχόλια του περί "φαρμάκου", στο περιβόητο διάλογο που είχε ο Έλληνας σέντερ με τον Μάκη Ψωμιάδη, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η δυσαρέσκεια των Αγγελόπουλων.

Ο διάλογος του Μπουρούση με τον Ψωμιάδη συμπεριλαμβάνεται στο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας και οι ατάκες που ξεστόμισε ο "ψηλός" εις βάρος των Αγγελόπουλων προκάλεσαν ΣΟΚ τόσο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, όσο και στην κοινή γνώμη, καθώς ο Έλληνας σέντερ μέσω των σχολίων που έκανε χαρακτηρίζεται, τουλάχιστον, ασεβής προς δύο ανθρώπους οι οποίοι του έχουν προσφέρει πάρα πολλά τις τελευταίες πέντε σεζόν που βρίσκεται στην ομάδα.

Τα αδέρφια παρουσιάζονται δυσαρεστημένα με την συμπεριφορά του Μπουρούση και πλέον όλοι περιμένουν να δουν το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους. Και το λέμε αυτό διότι ναι μεν ο "ψηλός" έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως και το 2012, αλλά υπάρχει ένας όρος στη συμφωνία ο οποίος αναφέρει πως αν οι Αγγελόπουλοι του προσφέρουν το ποσό των 200.000 ευρώ έως την 5η Ιουλίου, τότε ο Έλληνας σέντερ αυτόματα θα αποδεσμευτεί από τους ερυθρόλευκους μένοντας ελεύθερος! Το σενάριο αυτό μέχρι πρότινος φαινόταν απίθανο να γίνει σε πράξη, αλλά, πλέον, ύστερα από την συνομιλία του παίκτη με τον Μάκη Ψωμιάδη, αλλάζουν πολλά πράγματα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Το υπάρχον ετήσιο κασέ του παίκτη φτάνει στο 1.600.000 ευρώ.
redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου