Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

MΠΡΕΝΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 - 1 (VIDEO)



Για 70 λεπτά όλα πήγαιναν καλά. Γκολ του Μιραλάς, αρκετές χαμένες ευκαιρίες, υπεροχή στο παιχνίδι του απέναντι στην Μπρέντα, ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και γενικά ο Ολυμπιακός άφηνε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Όμως μέχρι το 70’. Τότε μπήκε στο ματς ο Σχαλ για την Μπρέντα ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω. Φρέσκος-φρέσκος πήρε στο πρώτο σπριντ τους κουρασμένους Μαρκάνο και Παπάζογλου και ισοφάρισε στο 73’ και στο 81’ βρέθηκε μόνος του και δεν χαρίστηκε στον Δασκαλάκη. Η Μπρέντα νίκησε με 2-1 και ο Ολυμπιακός έμεινε με τις εντυπώσεις του πρώτου ημιχρόνου στο προτελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε για το ξεκίνημα του φιλικού με την Μπρέντα τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα κεντρικό δίδυμο Μαρκάκο και Παπάζογλου, αριστερά ο Βαλεριάνος και δεξιά ο Μανιάτης. Στο κέντρο Μοδέστο, Ιμπαγάσα και Φουστέρ, αριστερά ο Φετφατζίδης και δεξιά ο Γκρίμπιτς. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μιραλάς. 

Στο 14’ χάθηκε κορυφαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ανοίξει το σκορ. Ο Ιμπαγάσα πίεσε στην μεσαία γραμμή και έκλεψε την μπάλα, προχώρησε και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Φουστέρ που έφευγε στην κόντρα, αυτός άφησε πανέμορφα στον Γκρίμπιτς που ερχόταν από τα δεξιά, αλλά το σουτ του Σέρβου, ο οποίος ήταν ακάλυπτος, δεν ήταν καλό και έφυγε άουτ. 
Στο 19’ ο Κέβιν Μιραλάς ξεκινώντας από το κέντρο και αφού ξέφυγε από δύο αντιπάλους του, έφτασε έξω από την περιοχή και σούταρε, όμως ο Ρούβελαρ μπλόκαρε. Στην συνέχεια και με τους ερυθρόλευκους να πιέζουν, ο Ιμπαγάσα έκανε προβολή-σουτ μέσα από την περιοχή, όμως αυτή την φορά ο τερματοφύλακας της Μπρέντα έδιωξε με τα πόδια, κρατώντας το μηδέν για την εστία του. 
Στο 26’ σουτ του Γκούντελιν μπλόκαρε ο Δασκαλάκης. 
Στο 30’ σουτ του Φουστέρ έδιωξε ο Ρούβελαρ. 
Στο 31’ ασίστ του Φετφατζίδη στον Μιραλάς, σουτ του Βέλγου στο τετ α τετ, δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της Μπρέντα ο οποίος έδιωξε και πάλι. 
Στο 33’ γύρισμα του Γκρίμπιτς στον Φουστέρ, αυτός με την μία το σουτ, έδιωξε αμυντικός σχεδόν πάνω στην γραμμή και με τον Ρούβελαρ εκτός θέσης. 

Στο 40’ Φετφατζίδης και Μιραλάς έδειξαν την κλάση τους. Ο Φέτφα με μία εκπληκτική ασίστ-λόμπα στον Βέλγο, ο οποίος στο τετ α τετ δεν χαρίστηκε και με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Θρύλο. 1-0 απέναντι στην Μπρέντα. Πρώτο σουτ για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μανιάτη στο 57’, έφυγε άουτ. 
Στο 64’ ο Σχίλντερ βγήκε στο τετ α τετ όμως ο Δασκαλάκης έδιωξε. 
Στο 72΄κεφαλιά του Μοντεγκίν, άουτ. 

Στο 73’ λάθος της άμυνας και ο Σχαλ πετάχτηκε ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς, Μαρκάνο και Παπάζογλου, αφού μόλις είχε μπει στο ματς, τους έφυγε στο σπριντ και νίκησε τον Δασκαλάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Στο 78΄ σουτ του Φουστέρ έφυγε άουτ. 

Η αμυντική ολιγωρία συνεχίστηκε. Στο 81’ μετά από γέμισμα ο Σχαλ βρέθηκε ανενόχλητος και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Δασκαλάκη, για το 2-1. Στο 89’ ο Μανιάτης λίγο έλειψε να ισοφαρίσει όμως η κόντρα δεν του έκανε το χατίρι. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δασκαλάκης, Μαρκάνο, Παπάζογλου (74’ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Βαλεριάνος, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (65’ Σουμπίνιο), Φουστέρ, Φετφατζίδης, Γκρίμπιτς (74’ Καταϊ), Μιραλάς (74’ Πάντελιτς). 
ΜΠΡΕΝΤΑ: Ρούβελαρ, Κόεντερς, Μπονεβάτσια, Λούικς, Σίλντερ, Λούρλινγκ, Ζοζεφζούν, Αμόα, Γκόρτερ, Γκούντελι, Μπούις. 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου