Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ολυμπιακός - Πολόνια 2-1 (ViDS)

Ικανοποιητική, για τα δεδομένα της εποχής, εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό της σεζόν με αντίπαλο την Πολόνια Βαρσοβίας. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 2-1 των Πολωνών και προσπάθησαν να εφαρμόσουν στο γήπεδο όσα δουλεύουν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Σουμπίνιο, ελπιδοφόρα μηνύματα από τους Βαλεριάνο και Γκρμπιτς. Τα γκολ οι Γκρμπιτς (2') και Φουστέρ (60').
Νικηφόρο ήταν για τον Ολυμπιακό το πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς κόντρα στην Πολώνια Βαρσοβίας. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 2-1 των Πολωνών, οι οποίοι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους, και έδειξαν καλά δείγματα ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Κοστάνσο κάτω από τα δοκάρια, τον Γκαλίτσιο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χολέμπας στο αριστερό, ενώ οι Αβραάμ, Τοροσίδης (αρχηγός) ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Ουρτάδο και Σουμπίνιο, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Γκρμπιτς, στα φτερά της επίθεσης ήταν οι Χαβίτο (δεξιά) και Ριέρα (αριστερά), με τον Μάρκο Πάντελιτς να αποτελεί τον μοναδικό καθαρόαιμο στράικερ της ενδεκάδας.





OSFP-POLONIA 1-0 ME GOAL TOU GKRMPITS 



OSFP-POLONIA 1-1 ME GOAL TOU KOUTINIO 





OSFP-POLONIA 2-1 ME GOAL TOU FOUSTER 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου