Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Μένει ο Mirallas!!! [Vid]

Ο Κέβιν Μιραλάς, μέσα σε πέντε λεπτά, τα βρήκε σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο παικταράς συνεχίζει στον Θρύλο. Στα 8.000.000 ευρώ ευρώ η ρήτρα και το συμβόλαιο έως το 2014. "Προχωράμε μαζί για τον καλό του Ολυμπιακού", του τόνισε ο πρόεδρος, "έχω την ίδια φιλοσοφία", απάντησε ικανοποιημένος ο Βέλγος στράικερ.



Το μεσημέρι (14:30) της Δευτέρας (9/5) ο Κέβιν Μιραλάς πέρασε από τα γραφεία της εφοπλιστικής εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Πειραιά, με σκοπό ώστε οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε όλα, όσον αφορά στην αναπροσαρμογή συμβολαίου της συνεργασίας τους.
Ο Βέλγος στράικερ πήγε στο ραντεβού όντας αποφασισμένος να τα βρει σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πήρε πάνω του την υπόθεση, αφήνοντας εκτός τον ατζέντη του, έκανε αρκετές υποχωρήσεις και μέσα σε λίγη ώρα, σε πέντε λεπτά όπως επεσήμαναν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο,  συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίνοντας τα χέρια μαζί του για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου της συνεργασίας τους, το οποίο ήρθε στα... μέτρα που επεδίωκε η διοίκηση.

Έχει τον τρόπο του ο πρόεδρος

Ακόμη ένα έξυπνο "deal" από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο χρεώνεται αποκλειστικά σε εκείνον. Ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση, την έβγαλε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, έδειξε χαρακτήρα, πυγμή, προσωπικότητα και στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή, την υπογραφή του παίκτη . Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατάφερε με τον τρόπο του πρώτα να... εκτοπίσει τον παράλογο ατζέντη του ποδοσφαιριστή και δεύτερον να φέρει τον Κέβιν Μιραλάς σε θέση ώστε να επιδιώξει να έχει ραντεβού μαζί του, όπως και έγινε, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν όχι μόνο μέσα σε πέντε λεπτά, αλλά και στα λεφτά που είχε καθορίσει εξ αρχής η διοίκηση.

Μαρινάκης: "Προχωράμε μαζί, για το κοινό καλό του Ολυμπιακού"

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σχολίασε στον 23χρονο (5/10/1987) επιθετικό:"Στον Ολυμπιακό είμαστε όλοι μια οικογένεια και θέλουν να έχουμε ομοψυχία, σύμπνοια όλοι! Παίκτες, προπονητές, μέχρι και τον τελευταίο εργάτη, είναι όλοι ίδιοι. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να τα διαταράξει όλα αυτά (εννοώντας τον Ενροτό). Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια, MVP και πρώτοι σκόρερ. Όλοι βοηθούν για το κοινό καλό του Ολυμπιακού. Προχωράμε μαζί", τόνισε ο πρόεδρος των Πρωταθλητών Ελλάδος στον ποδοσφαιριστή.

Μιραλάς: "Πρόεδρε, έχω την ίδια φιλοσοφία"

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μιραλάς, συμφώνησε απόλυτα απαντώντας στον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Την ίδια φιλοσοφία έχω και εγώ πρόεδρε. Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό". Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες, όντας απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Ρήτρα στα 8 εκ. ευρώ και συμβόλαιο έως το 2014

Σ' ότι αφορά στις λεπτομέρειες του συμβολαίου, αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το 2014 (και όχι έως το 2015 όπως είχε προταθεί στον παίκτη), ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης θα είναι στα 8.000.000 ευρώ, για όποιον σύλλογο ενδιαφερθεί να τον αγοράσει. Ο Βέλγος στράικερ, θα πάρει τα λεφτά που προέβλεπε η αρχική συμφωνία, δηλαδή, 1 εκ. ευρώ τον πρώτο χρόνο, 1.1 την δεύτερη σεζόν και 1.2 εκ. ευρώ στο τρίτο έτος, όπως τονίζουν από την διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδος, αλλά, δεν αποκλείεται με κάποια... δωράκια, το ετήσιο το κασέ του ποδοσφαιριστή να φτάσει το 1.500.000 ευρώ, γιατί συμφώνησε, μόλις, σε πέντε λεπτά, όπως σχολιάζουν στον Ολυμπιακό, γεγονός το οποίο εκτίμησε ιδιαίτερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το νέο συμβόλαιο θα ενεργοποιηθεί από 1η Ιουλίου

Το νέο αναπροσαρμοσμένο τριετές (έως το 2014) συμβόλαιο του Κέβιν Μιραλάς με τον Ολυμπιακό, το οποίο συμφωνήθηκε, θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου, καθώς, τυπικά, έως την 30η Ιουνίου θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του παίκτη από την Σεντ Ετιέν. Υπενθυμίζεται, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε, ήδη, αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του φετινού πρώτου σκόρερ των ερυθρολεύκων στην Superleague3  με 14 γκολ, καθώς τον περασμένο χειμώνα ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του από την γαλλική ομάδα, ξοδεύοντας το ποσό των 2.500.000 ευρώ.

Ο... κακός μπελάς με την περιβόητη ρήτρα των 4.2 εκ. ευρώ

Απλά, ο... κακός μπελάς στην υπόθεση, ήταν η αρχική -περιβόητη- ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, η οποία έφτανε στα 4.200.000 ευρώ και η πειραϊκή ΠΑΕ επεδίωκε, εδώ και μήνες, να την ανεβάσει στα 10.000.000 ευρώ, ώστε να τον "δέσει" στο μεγάλο λιμάνι, "κόβοντας" το ενδιαφέρον υποψήφιων μνηστήρων. Αυτή ήταν και η μόνιμη διαφωνία ανάμεσα στην διοίκηση και τον ατζέντη του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό, καθώς ο μάνατζερ επιδίωκε να αποκομίσει μπόλικα λεφτά από την υπόθεση κάνοντας τα δικά το παιχνίδια, ενώ παρουσιάστηκε και προκλητικός, σχολιάζοντας πως αν το θελήσει, οποιαδήποτε στιγμή, έχει την δυνατότητα να φτάσει μέχρι και στην FIFA (!) για να επιδιώξει την ελευθερία του πελάτη του, μη αναγνωρίζοντας το αρχικό συμφωνητικό.

Ο Μιραλάς παρουσιάστηκε λογικός

Τελικά, όμως, στη συνέχεια, ο Κέβιν Μιραλάς, παρουσιάστηκε λογικός στο ραντεβού που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, λειτούργησε με περισσότερο συναίσθημα στο θέμα του συμβολαίου του, επιδίωξε να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ ώστε να του εκφράσει την επιθυμία πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όπως και συνέβη, με τις δύο πλευρές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να συμφωνούν σε όλα.

Πλέον, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος διεκδικώντας την αποδέσμευση του, όπως εκβίαζε ο μάνατζερ του, όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να δώσει στους Πειραιώτες το ποσό της ρήτρας που φτάνει τα 8.000.000 ευρώ ενώ το συμβόλαιο του Βέλγου στράικερ με τους ερυθρόλευκους θα έχει ισχύ για ακόμη τρεις αγωνιστικές σεζόν έως και το 2014. Τέλος καλό και όλα καλά και για τις δύο πλευρές.

Δείτε στο βίντεο τα 14 γκολ του Κέβιν Μιραλάς με τον Ολυμπιακό στην Superleague:





πηγη: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου