Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Κέβιν... Χάλασε το θέμα!

Έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου πέντε ώρες, δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον ατζέντη του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτέ, καθώς το χάσμα που χωρίζει τις δύο μεριές εξακολουθεί να υφίσταται. Φήμες για εμπλοκή της Σεντ Ετιέν.


Άκαρπες ήταν τελικά οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον μάνατζερ, Κριστόφ Ενροτέ, για την ανανέωση του συμβολαίου του Κέβιν Μιραλάς και από εδώ και πέρα όλα μένουν ως έχουν. Φήμες για εμπλοκή της Σεντ Ετιέν.


Χωρίς θετικό αποτέλεσμα κατέληξε η συνάντηση που είχαν η διοίκηση του Ολυμπιακού (Βρέντζος, Μαθία και Γιαννίκος) και ο ατζέντης του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτέ, καθώς υπήρχε διαφορά στην προσφορά του Θρύλου και τις απαιτήσεις του παίκτη.


Ο Ολυμπιακός ήθελε να βελτιώσει τις απολαβές του Βέλγου επιθετικού στα 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο για τρία ακόμη χρόνια και ταυτόχρονα να αυξήσει την υπάρχουσα ρήτρα αποδέσμευσης από τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ που είναι τώρα, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό από την πλευρά του παίκτη.


Από την άλλη πλευρά, ο Ενροτέ ήθελε ένα συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο και η ρήτρα να παραμείνει όπως είναι τώρα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν το δέχεται ο Ολυμπιακός καθώς αν προσθέσει κανείς στα 2,5 εκ. ευρώ που δόθηκαν στην Σεντ Ετιέν, η ομάδα θα βγει φανερά ζημιωμένη σε περίπτωση μεταγραφής του παίκτη.


Επιπλέον ο μάνατζερ του Μιραλάς ενημέρωσε πως δεν αναγνωρίζει το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει υπογράφηκε πέρυσι και ενημέρωσε πως είναι πρόθυμος να προσφύγει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να κερδίσει την ελευθερία του παίκτη.


Φήμες λένε πως πίσω από την συμπεριφορά του Ενροτέ βρίσκεται η Σεντ Ετιέν, καθώς αν η υπόθεση φτάσει στα άκρα ο Μιραλάς θα επιστρέψει στη γαλλική ομάδα, η οποία θα επιστρέψει τα 2,5 εκ. ευρώ που έδωσε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι και θα κάνει πάλι δικό της τον παίκτη, ενώ θα μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε όποια ομάδα ενδιαφερθεί. Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ενδιαφέρον της Μπορντό.


Έγκυρες πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να συμφωνήσουν και μάλιστα ανέβαζε συνεχώς την προσφορά για τα χρήματα του συμβολαίου, όμως όταν η κουβέντα πήγαινε στη ρήτρα ο Ενροτέ ήταν ανένδοτος.


Μετά από πέντε ώρες σκληρών διαπραγματεύσεων, οι δυο πλευρές δεν βρήκαν κάποιο κοινό σημείο και έτσι δεν επήλθε καμία συμφωνία. Πλέον, θα περιμένουμε να δούμε αν ο Ολυμπιακός κάνει μια ύστατη προσπάθεια και προκύψει κάποια καινούργια εξέλιξη, ωστόσο αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες καθώς στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένοι από την στάση του Ενροτέ αλλά και του Μιραλάς. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Κέβιν Μιραλάς και ο ατζέντης του να ρίξουν νερό στο κρασί τους.


Το σίριαλ δεν έχει happy end...
πηγή: redplanet.gr
photo: osfpserres

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου