Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός - παο 70-75 (vid καρε καρε το χειρουργείο)

Το πλεονέκτημα έδρας χάθηκε σε μία νύχτα. Ο Παναθηναϊκός με σύμμαχο τη διαιτησία, νίκησε τον Ολυμπιακό με 75-70 στο ΣΕΦ και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται, πλέον, με την πλάτη στον τοίχο. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς "γκρέμισαν" ό,τι έχτισαν σε ολόκληρη σεζόν και ο αγώνας της Κυριακής στο ΟΑΚΑ αποκτά χαρακτήρα do or die.



κόμη μια φορά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας που εξασφάλισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πλέον οι ερυθρόλευκοι πάνε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για ένα ματς δίχως αύριο. Οι πράσινοι είχαν μια ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράσταση της διαιτησίας και οι "γκρίζοι λύκοι" ήταν η κολόνα που κράτησε όρθιο το "τριφύλλι" στο δυναμικό ξεκίνημα των ερυθρολεύκων, καθώς υπήρξαν φάσεις, όπως τα φάουλ σε Μπουρούση και Τεόντοσιτς, στα οποία "έκλεισαν" τα μάτια. Σίγουρα και οι παίκτες του Θρύλου δεν είναι άμοιροι ευθυνών και έδειξαν ξανά πως τους βαραίνει απίστευτα η ιδέα και μόνο ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς καλούνται τώρα να κερδίσουν τον ΠΑΟ εκτός έδρας προκειμένου να ρεφάρουν την ήττα τους στο πρώτο ματς.
Ο Ολυμπιακός τα πήγε εξαιρετικά στην πρώτη περίοδο, αλλά στη συνέχεια αγχώθηκε, ήταν άστοχος (17/45 δ), έχασε αρκετά εύκολα καλάθια, έκανε λάθη και ηττήθηκε στην μάχη των ριμπάουντ (33-38). Κορυφαίος για τους Πειραιώτες ο Μπουρούσης (14π, 7ρ), τράβηξε την ομάδα στην αρχή ο Τεόντοσιτς (14π, 4λ), βοήθησε ο Γκόρντον (7π, 5ασ, 3ρ), αλλά όχι και οι υπόλοιποι. Δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν τα "πικ-εν-ρολ" του ΠΑΟ, καθώς ξεχώρισαν οι Διαμαντίδης (21π, 9ασ, 5ρ) και Μπατίστ (13π, 6ρ), ενώ έκανε την "ζημιά" ο Μάριτς (14π, 6ρ).







πηγη: redplanet.gr & rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου