Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

THN ΠΈΜΠΤΗ Η ΑΠΟΛΟΓΊΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ


Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας την προσεχή Πέμπτη (12:00), θα βρεθούν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Τάσος Μητρόπουλος, όπου και θα απολογηθούν έπειτα από την πειθαρχική δίωξη που άσκησε εναντίον τους ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ

Αξίζει να σημειωθεί πως σε απολογία κλήθηκε και ο Π. Μαρινάκης, δηλωμένος ως μασέρ της ομάδας, ο οποίος κάθονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού και φέρεται να πανηγύρισε με άσεμνο τρόπο το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού.
Σχετικά, τώρα, με τις ποινές, ο Ολυμπιακός αναμένεται να τιμωρηθεί μέχρι 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, από τη στιγμή που τα επεισόδια χαρακτηρίστηκαν ευρείας κλίμακας. Αν ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Εργοτέλη και ΑΕΚ.
Από κει και πέρα, οι Πειραιώτες έχουν κληθεί σε απολογία και για την κατηγορία της δυσφήμισης του αθλήματος (λόγω Βαγγέλη Μαρινάκη), με την ποινή σε αυτή την περίπτωση να ποικίλει (από 6 αγωνιστικές έως άμεσο υποβιβασμό).


Βέβαια, δεν πρόκειται να εξαντληθεί η αυστηρότητα στις ποινές, όπερ σημαίνει πως ο μεγαλομέτοχος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ αναμένεται να τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή απαγόρευση εισόδου για κάποιο χρονικό διάστημα.

πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου