Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Γυρος του θριάμβου για τη 2η Θέση

Επιτυχημένη ήταν η φιέστα του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Έσπασαν κάθε ρεκόρ προσέλευσης και μαζεύτηκαν καμιά 20αριά χιλιάδες. Πριν την έναρξη του ματς έκαναν τον γύρο του θριάμβου και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την δεύτερη θέση. Όταν ξεκίνησε το ματς έγινε το έλα να δεις.

Εκεί ξεγυμνώθηκαν. Εκεί έπεσαν και οι μάσκες. Γέλασε όλος ο πλανήτης. Όλη την εβδομάδα μας ζάλισαν ότι θα μας δείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τελικά τι έγινε; Δεν μπόρεσαν να νικήσουν ούτε τον Ατρόμητο. Με την βοήθεια του Τσινιάρη πήραν τον "χρυσό" βαθμό.



Έσφαξαν την ομάδα του Περιστερίου για να πάρουν μία ισοπαλία. Απέδειξαν ότι διαθέτουν με διαφορά την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Γλίτωσαν από θαύμα από τον Ατρόμητο ή για να είμαστε και πιο δίκαιη γλίτωσαν γιατί το ήθελε ο Τσινιάρης. Αυτοί ήθελαν να πάρουν τον τίτλο. Ακόμα και οι ίδιοι κατάπιαν την γλώσσα τους χθες στο ΟΑΚΑ. Το μετάνιωσαν όσοι πήγαν γιατί είδαν ότι γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Γίνατε ρεζίλι μία με την πρόταση μομφής και άλλη μία με αυτή την παρωδία που μας παρουσιάσατε. Δεν πείθετε κανέναν. Κοιτάξτε να βρείτε πρόεδρο, κοιτάξτε να φτιάξετε ομάδα και τα λέμε του χρόνου. Κάνατε όλη την Ελλάδα να γελάσει με τον γύρο του θριάμβου και με την αστεία ομάδα που έχετε. Μπράβο στον Τζιμπρίλ Σισέ. Κατέβασες και μούτρα μετά; Γιατί σε πείραξε η ισοπαλία; Ξέρουμε, όμως, είστε ηθικοί νικητές. Τον διαλύσατε και τον Ατρόμητο.

πηγη: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου