Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΟ TRENDY T-SHIRT


Θλάση ο Μπράβο!




Θλάση πρώτου βαθμού δείχνουν οι αρχικές εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Ραούλ Μπράβο.
Ο Ισπανός μπακ του Ολυμπιακού αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο του Πανιωνίου κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους και το ιατρικό επιτελείο "έπεσε" πάνω του, αλλά τα… πρώτα μαντάτα δεν είναι θετικά.
πηγη:gavros.gr

Αβάσιμη η μήνυση του Σισε.


Χωρίς επιχειρήματα & εντελώς προχειρογραμμένη, είναι η μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς δίνει την εντύπωση πως έγινε από... τρίτους μόνο και μόνο για τη δημιουργία "κλίματος", αφού έτσι όπως κατατέθηκε δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα δικαστήριο.

Η μήνυση του Γάλλου επιθετικού του Παναθηναϊκού στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, είναι νομικά αστήρικτη. Στην ΠΑΕ βλέπουν "δάκτυλο"... τρίτου στην υπόθεση.

Μια γρήγορη ματιά στην μήνυση που κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Σισέ, επιβεβαιώνει ότι τα επιχειρήματα που επικαλείται δεν μπορούν να σταθούν σε κανένα δικαστήριο ανά τον κόσμο.

Μάλιστα, στα γραφεία της ΠΑΕ φημολογείται ότι την υπόθεση υποκινεί (παρασκηνιακά πάντα), κάποιος πρόσφατα αποχωρήσας από την ηγεσία των "τριφυλλοφόρων", που απ' ό,τι φαίνεται δεν μπορεί να "καταπιεί" την "ξεκάθαρη νίκη" του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτά που δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Γάλλου επιθετικού μετά την υποβολή της μήνυσης κατά του Κου Μαρινάκη ΔΕΝ ευσταθούν και είναι νομικά αστήρικτα για τους εξής απλούς λόγους.

1. Για τα όσα αποδίδει με την μήνυση ότι δήθεν υπέστη ο Σισέ μέσα στο γήπεδο, δεν έχει καμία σχέση ο Κος Μαρινάκης.

2. Τα αδικήματα που αποδίδει στον Κο Μαρινάκη δήθεν (εξύβριση, δυσφήμιση και απειλή) είναι παντελώς ψευδή και αναπόδεικτα και καταρρίπτονται από σωρεία μαρτυρικών αυτοπτών καταθέσεων, φωτογραφιών και σχετικών δημοσιευμάτων.

3. Οι ποινές που ισχυρίσθηκε ότι θα επιβληθούν στον Κο Μαρινάκη δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν επιβάλλονται στην πράξη όπως αποδεικνύεται από την επικρατούσα καθημερινή πρακτική των δικαστηρίων. Απλά είναι οι ποινές που προβλέπονται στο νόμο για τα πλημμελήματα γενικά.

4. Η φίλαθλη ιδιότητα αφενός μεν δεν χάνεται ποτέ αυτοδικαίως για τα αδικήματα που μηνύθηκε ο Κος Μαρινάκης και το σημαντικότερο, δεν είναι απ’ αυτά που μπορούν σε συνδυασμό με άλλες προϋποθέσεις να οδηγήσουν σε στέρηση της φιλάθλου ιδιότητας για μικρό χρονικό διάστημα.

5. Τέλος ο Σισέ είναι αυτός που έχει διαπράξει ποινικά αδικήματα για τα οποία από προσβληθέντα άτομα θα μηνυθεί και θα κληθεί να λογοδοτήσει στα αρμόδια δικαστήρια, καθώς και στα αθλητικά όργανα στα οποία θα καταγγελθεί η συμπεριφορά του άμεσα.
πηγη: olympiacos-blog.blogspot.com

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

To πρώτο "Χ" στο πρωτάθλημα!

Ισόπαλος 1-1 ο Ολυμπιακός με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Τα γκόλ: 43' Μιραλάς
                  68' Σβέρκος 


με δέκα παίκτες έμεινε ο Ολυμιακός  λόγω αποβολής του Ριέρα στο 75'

Γυρος του θριάμβου για τη 2η Θέση

Επιτυχημένη ήταν η φιέστα του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Έσπασαν κάθε ρεκόρ προσέλευσης και μαζεύτηκαν καμιά 20αριά χιλιάδες. Πριν την έναρξη του ματς έκαναν τον γύρο του θριάμβου και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την δεύτερη θέση. Όταν ξεκίνησε το ματς έγινε το έλα να δεις.

Εκεί ξεγυμνώθηκαν. Εκεί έπεσαν και οι μάσκες. Γέλασε όλος ο πλανήτης. Όλη την εβδομάδα μας ζάλισαν ότι θα μας δείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τελικά τι έγινε; Δεν μπόρεσαν να νικήσουν ούτε τον Ατρόμητο. Με την βοήθεια του Τσινιάρη πήραν τον "χρυσό" βαθμό.



Έσφαξαν την ομάδα του Περιστερίου για να πάρουν μία ισοπαλία. Απέδειξαν ότι διαθέτουν με διαφορά την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Γλίτωσαν από θαύμα από τον Ατρόμητο ή για να είμαστε και πιο δίκαιη γλίτωσαν γιατί το ήθελε ο Τσινιάρης. Αυτοί ήθελαν να πάρουν τον τίτλο. Ακόμα και οι ίδιοι κατάπιαν την γλώσσα τους χθες στο ΟΑΚΑ. Το μετάνιωσαν όσοι πήγαν γιατί είδαν ότι γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Γίνατε ρεζίλι μία με την πρόταση μομφής και άλλη μία με αυτή την παρωδία που μας παρουσιάσατε. Δεν πείθετε κανέναν. Κοιτάξτε να βρείτε πρόεδρο, κοιτάξτε να φτιάξετε ομάδα και τα λέμε του χρόνου. Κάνατε όλη την Ελλάδα να γελάσει με τον γύρο του θριάμβου και με την αστεία ομάδα που έχετε. Μπράβο στον Τζιμπρίλ Σισέ. Κατέβασες και μούτρα μετά; Γιατί σε πείραξε η ισοπαλία; Ξέρουμε, όμως, είστε ηθικοί νικητές. Τον διαλύσατε και τον Ατρόμητο.

πηγη: gavros.gr

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΠΟΛΗΣ"



Ένας ΜΕΓΑΛΟΣ Ολυμπιακός, διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε με 65-80 μέσα στην Πόλη και… ταξιδεύει για Βαρκελώνη, μπαίνοντας στους «8» με πλεονέκτημα έδρας!

Παρά τις απουσίες του, ο Ολυμπιακός μπήκε… αεράτος στο παρκέ της «Σινάν Ερντέμ Αρίνα»! Ο Έρτσεγκ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, ευστοχώντας στο πρώτο σουτ του αγώνα και μάλιστα από τα 6.75 μ. ενώ στη συνέχεια επιβάλλοντας το ρυθμό τους οι Πειραιώτες έμειναν στην πρωτοπορία στο σκορ μέχρι και το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (18-20). Οι Τούρκοι συνήλθαν και με τους Ούκιτς-Κίνσι να πυροβολούν από την περιφέρεια στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου, ανέκτησαν την πρωτοπορία (26-25 στο 13’) μένοντας στο «κεφάλι» του σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους (36-34).

Η ανάπαυλα, φαίνεται πως έκανε κακό στην ελληνική ομάδα, καθώς με την επιστροφή των δύο μονομάχων στο γήπεδο, η τουρκική ομάδα με σερί 13-2 ξέφυγε 49-37 στο 25’, αναγκάζοντας τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να καλέσει τάιμ άουτ. Χτυπώντας με τους ευκίνητους ψηλούς του, Έρτσεγκ και Μαυροκεφαλίδη, ο Ολυμπιακός προκάλεσε… κλακάζ στην τουρκική ομάδα, μειώνοντας στον πόντο στην εκπνοή της τρίτης περιόδου (55-54). Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού δεν σταμάτησε εκεί…. Με σερί 15-0 και τους Σπανούλη-Νεστέροβιτς να κάνουν όργια στο «πικ εν ρολ», κυριάρχησαν επί των… θολωμένων Τούρκων, φτάνοντας να προηγηθούν με δέκα πόντους (62-72) δυόμισι λεπτά πριν το τέλος. Ο στόχος των 14 πόντων ώστε να καλυφτεί το 70-84 του πρώτου ματς, ήταν εφικτός… Στα 31’’ με κάρφωμα του Νεστέροβιτς, ο Ολυμπιακός έφτασε στο +12 (65-77) και στην επίθεση της Φενέρ ο Ούκιτς έκανε βήματα, αποδεικνύοντας την… τρικυμία που είχε επιφέρει η ομάδα του Ίβκοβιτς, σε αυτή του Σπάχια. Ο Ίβκοβιτς κάλεσε τάιμ άουτ, ο Έρτσεγκ αστόχησε σε τρίποντο, ο Παπανικολάου πάλεψε σαν θηρίο πήρε το επιθετικό και ο Παπαλουκάς –γιορτάζοντας την 210η συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα και την πρώτη θέση στη σχετική λίστα- με τρίποντο με ταμπλό (!) έγραψε το 65-80, επικυρώνοντας το ταξίδι του Ολυμπιακού στους «8» με πλεονέκτημα έδρας…

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού ξεσήκωσαν τους Τούρκους, που πέταξαν ότι είχαν στις... τσέπες τους, μέσα στο γήπεδο.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 36-34, 55-54, 65-80.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Σπάχια): Ούκιτς 14, Ονάν 2, Λαβρίνοβιτς 8(1), Γιασικεβίτσιους 7(1), Πέκερ 2, Σαβάς 4, Κίνσι 12, Τόμας 9(2), Μέι 2, Πρέλτζιτς 5(1).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 9(1), Νεστέροβιτς 16, Σπανούλης 12, Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης 16, Γλυνιαδάκης 2, Παπανικολάου, Έρτσεγκ 21 (5), Τεόντοσιτς 2, Λούκας 2.

EΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 140.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, μετά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague.


Η απόφαση, αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π.Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα αναφερόμενα. Επιβάλλει
Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000,00) ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία,
ΙΙ) στον β΄ εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ,
ΙΙΙ) στον γ΄ εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ".

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Ακολουθεί το σκεπτικό της απόφασης:



πηγή: gavros.gr
















Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Βγαίνουν στη φόρα...


Τα βίντεο που έχουν τραβήξει δικές του κάμερες θα δείξει ο Ολυμπιακός σήμερα στα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής κατά την απολογία του. Οι συγκεκριμένες κάμερες, είχαν τοποθετηθεί από τον Ολυμπιακό για να παρακολουθούν ειδικά, η μία τον Τζόρβα και η άλλη τον Σισέ.
Σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, το υλικό του βίντεο που αφορά τον Τζόρβα δεν είναι μόνο αθωωτικό για τον Ολυμπιακό, αλλά και εξαιρετικά επιβαρυντικό για τον διεθνή τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού!
Οι λεπτομέρειες που εμφανίζονται στο βίντεο, είναι οι εξής: Πίσω από το τέρμα του Τζόρβα, βρισκόταν ένας εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο κ. Μανουσάκης, που είναι και ο υπεύθυνος διανομής εισιτηρίων. Η εντολή στον κ. Μανουσάκη, ήταν να προστατέψει, αν παρίστατο ανάγκη, τον Τζόρβα σε ο,τιδήποτε εκδηλωνόταν εναντίον του.
Μόλις ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του αγώνα και δεδομένου ότι απειλείτο η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ο Μανουσάκης λέει στον Τζόρβα: «Πάμε γρήγορα να φύγουμε». Όχι, απαντάει ο Τζόρβας και προχωράει με σιγανό βήμα προς τη σέντρα.
Λίγο αργότερα, και ενώ οι οπαδοί έχουν ήδη μπει στον αγωνιστικό χώρο, ο Μανουσάκης ξαναλέει στον Τζόρβα ότι πρέπει να κινηθεί λίγο πιο γρήγορα προς τη φυσούνα για να μην προλάβουν οι οπαδοί και έρθουν σε επαφή μαζί του. Και πάλι όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Ο Τζόρβας συνέχισε να περπατάει νωχελικά και ενώ οι οπαδοί πέρναγαν από δίπλα του χωρίς ΚΑΝΕΙΣ τους να τον ακουμπήσει.
Όταν ο Τζόρβας φτάνει μπροστά στη φυσούνα, και χωρίς να έχει προκληθεί από κανέναν, τραβάει δύο μπουκέτα σε όποιον είχε την ατυχία να βρίσκεται μπροστά του και μπαίνει στη φυσούνα.Όλα τα παραπάνω, φαίνονται καθαρά (πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας) στο ένα από τα δύο βίντεο τα οποία θα προβληθούν σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή.
Το άλλο βίντεο με τον Γάλλο
Το δεύτερο βίντεο, που αφορά τον Σισέ, δεν περιέχει επίσης κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται καθαρά ότι ουδείς χτυπάει τον παίκτη. Ακόμη, φαίνεται η προσπάθεια του υπευθύνου «τσιφ σεκιούριτυ» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τον προφυλάξει, τραβώντας τον προς τα πίσω, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μη αποκαλύπτοντας τα πραγματικά στοιχεία του συγκεκριμένου συνεργάτη της.
Το katimagiko.gr αποκαλύπτει σήμερα το ονοματεπώνυμο του συγκεκριμένου συνεργάτη ασφαλείας του Παναθηναϊκού, το πρόσωπο του οποίου δέσποζε σε όλες τις πρωτοσέλιδες φωτογραφίες προς «απόδειξη» ότι επρόκειτο δήθεν περί οπαδού του Ολυμπιακού πού «βιαιοπραγούσε» επί του Γάλλου ποδοσφαιριστή.
Πρόκειται για τον κ. Κυριάκο Κρητικόπουλο, ο οποίος είναι βοηθός του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Θεόδωρου Γεωργόπουλου.
Ο κ. Κρητικόπουλος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο κάτω από τις εξής συνθήκες: Στην διάσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε το πρωί του Σαββάτου, για το ντέρμπι, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού είχαν ζητήσει να βρίσκεται ο κ. Κρητικόπουλος ΜΕΣΑ στα αποδυτήρια της ομάδας, πίσω από την πόρτα. Το αίτημα αυτό έγινε δεκτό, τόσο από την αστυνομία, όσο και από τον Ολυμπιακό.
Πράγματι, ο κ. Κρητικόπουλος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, αλλά λίγα λεπτά πριν από τη λήξη, ζήτησε από τους ανθρώπους του Καραϊσκάκη να πάει στην άκρη της φυσούνας, προκειμένου να «υποδεχτεί» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.
Εκεί ακριβώς βρισκόταν και όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού που είχαν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ διαμαρτυρόμενοι στον Καλόπουλο, έτρεχαν προς τη φυσούνα διαπληκτιζόμενοι με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο κ. Κρητικόπουλος, πάντα στα όρια των καθηκόντων του, θεώρησε σωστό να σπεύσει να προστατέψει τον Σισέ, ο οποίος, πάνω στον πανικό του, προφανώς δεν τον αναγνώρισε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο πράσινος «τσιφ σεκιούριτυ» να τον τραβήξει προς τα πίσω από τον ώμο, για να μην μπλεχτεί με τους οπαδούς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις κλοτσιές που μοίραζε ο Καντέ μέσα στη φυσούνα, τραυματίστηκε στο γόνατο και ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου κ. Βαγγέλης Μπαλόκας!
Ο κ. Μπαλόκας, υπέστη ολική ρήξη μηνίσκου και χειρουργήθηκε την Τρίτη το πρωι στο Ιατρικό Κέντρο από τον ορθοπεδικό χειρουργό κ. Χρήστο Δάρρα.
• Ενήμερη για τον κίνδυνο δημιουργίας εκτρόπων κατά την σημερινή απολογία της, στο κτίριο της Σούπερ Λίγκας στο Χαλάνδρι, είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συγκέντρωση οπαδών του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποδοκιμάσουν τους παράγοντες του Ολυμπιακού, που θα προσέλθουν για την απολογία. Είναι προφανές ότι έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία και η διεύθυνση των γραφείων της διοργανώτριας για την λήψη, αν χρειαστεί, όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας.
πηγη: katimagiko.gr

Τριετές συμβόλαιο ο "Τρομοκράτης"


Από την στιγμή που ο Τζιμπούρ ήρθε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τα ΜΜΕ της χώρας του ασχολούνται συχνά πυκνά μαζί του.
Αυτή τη φορά, η εφημερίδα της Αλγερίας, "Watan" στάθηκε στις καλές εμφανίσεις του παικταρά με τη φανέλα του Θρύλου ενώ έγραψε και για το συμβόλαιο του το οποίο κατά τους Αλγερινούς δημοσιογράφους, θα είναι τριετές και όχι διετές.
Στη συνέχεια το δημοσίευμα κάνει και μία γρήγορη αναφορά στην μέχρι τώρα θητεία του στον Ολυμπιακό την οποία κρίνει άκρως επιτυχημένη και έχει δίκιο αφού ο παικταράς του Θρύλου ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ κόντρα στον ΠΑΟ.
πηγή:gavros.gr

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ''ΤΟΡΟ'' [ΒΙΝΤΕΟ]




                                      ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΡΟ


THN ΠΈΜΠΤΗ Η ΑΠΟΛΟΓΊΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ


Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας την προσεχή Πέμπτη (12:00), θα βρεθούν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Τάσος Μητρόπουλος, όπου και θα απολογηθούν έπειτα από την πειθαρχική δίωξη που άσκησε εναντίον τους ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ

Αξίζει να σημειωθεί πως σε απολογία κλήθηκε και ο Π. Μαρινάκης, δηλωμένος ως μασέρ της ομάδας, ο οποίος κάθονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού και φέρεται να πανηγύρισε με άσεμνο τρόπο το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού.
Σχετικά, τώρα, με τις ποινές, ο Ολυμπιακός αναμένεται να τιμωρηθεί μέχρι 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, από τη στιγμή που τα επεισόδια χαρακτηρίστηκαν ευρείας κλίμακας. Αν ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Εργοτέλη και ΑΕΚ.
Από κει και πέρα, οι Πειραιώτες έχουν κληθεί σε απολογία και για την κατηγορία της δυσφήμισης του αθλήματος (λόγω Βαγγέλη Μαρινάκη), με την ποινή σε αυτή την περίπτωση να ποικίλει (από 6 αγωνιστικές έως άμεσο υποβιβασμό).


Βέβαια, δεν πρόκειται να εξαντληθεί η αυστηρότητα στις ποινές, όπερ σημαίνει πως ο μεγαλομέτοχος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ αναμένεται να τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή απαγόρευση εισόδου για κάποιο χρονικό διάστημα.

πηγή: contra.gr

ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΠΟΥ ΚΛΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ;




Για τον Σισέ οι οπαδοί του Ολυμπιακού, είναι «βάρβαροι» γιατί δεν έπρεπε να μπουν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ούτε έπρεπε βέβαια να δώσουν απαντήσεις στις μέχρι εκείνη τη στιγμή ατέλειωτες προκλήσεις των παικτών της αλογοτροφής και ιδιαίτερα του Σισέ και του Λέτο.

Μετά από όλα αυτά που έχουν ειπωθεί και την ανελέητη προσπάθεια όλων να βλάψουν τον Ολυμπιακό, σας παρουσιάζουμε κάποιες ιστορίες τις οποίες έψαξε το bam.gr, από τα παρελθόν του «σημαία μου μια φούστα» και απλά τις αναδημοσιεύουμαι.

Ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί και στο παρελθόν στον ελληνικό Τύπο αλλά με ψιλά γράμματα.

Το bam.gr αναδημοσιεύει και μεταφράζει τα δημοσιεύματα των αγγλικών διαδικτυακών εφημερίδων, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ, χωρίς να παίρνει θέση ή να υιοθετεί τα γραφόμενα.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σας δίνουμε τα links των εκδόσεων των εφημερίδων αυτών καθώς και τις φωτογραφίες τους για τις τρεις ακόλουθες ιστορίες :

Ιστορία 1)
2 Οκτωβρίου 2005

«Ο Σισέ «κτύπησε» παιδί που του έκανε τηλεοπτική φάρσα»

Η αστυνομία ερευνά ισχυρισμούς που θέλουν τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ Τζιμπρίλ Σισέ να έχει βιαιοπραγήσει κατά 15χρονου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής φάρσας.
Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι κτυπήθηκε στο κεφάλι από τον Γάλλο διεθνή, στην περιοχή του Ντόκλαντ, είπε η Αστυνομία.
Ο εκπρόσωπός της δήλωσε: «Κληθήκαμε στη Broomfield street την Παρασκευή στις 6¨58 μ.μ. για μία κατηγορία βιαιοπραγίας στο κεφάλι ενός 15χρονου.
Ο νεαρός αρνήθηκε ιατρική βοήθεια.

Καμία σύλληψη δεν έγινε για το περιστατικό αλλά ο 24χρονος Γάλλος παίκτης θα κληθεί για ερωτήσεις».

Ο Σισσέ βρισκόταν σε ένα διαφημιστικό γύρισμα για το παιχνίδι Αγγλίας – Γαλλίας. Ο 15χρονος ισχυρίζεται ότι κτυπήθηκε όταν τράβηξε το χέρι του από χειραψία με τον Σισέ, σε μία αντιγραφή μίας τηλεοπτικής φάρσας του σόου του Sky, Soccer AM.

Ο νεαρός είπε:
«Πήγα στον Σισέ και του έδωσα χειραψία αλλά τράβηξα απότομα το χέρι μου και το έβαλα στη μύτη μου, κουνώντας τα δάκτυλα.

Αυτός (ο Σισέ) δεν είδε την αστεία πλευρά και μου επιτέθηκε»


Ιστορία 2)
28 Ιανουαρίου 2006

«Ο σταρ του ποδοσφαίρου Τζιμπρίλ Σισέ συνελήφθη για βιαιοπραγία κατά της οκτώ μηνών εγκύου γυναίκας του, όπως αποκαλύφθηκε χθες.
Ο, αξίας 14 εκ. λιρών σταρ της Λίβερπουλ συνελήφθη από αστυνομικούς μετά την κλήση στο τηλέφωνο 999 της συζύγου του Τζουντ την οποία παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Η αστυνομία πήγε στο αξίας 2 εκ.λιρών σπίτι του ζεύγους στο Frodsham, Cheshire και συνέλαβε τον 24χρονο «επ’αυτοφόρω».

Ο Γάλλος διεθνής, που είναι 1,83 και ζυγίζει 86 κιλά, δέχθηκε επίπληξη και η αστυνομία λέει ότι «το θέμα έχει κλείσει».

Χθες, το ζεύγος εμφανίστηκε από κοινού όταν έφευγε από το σπίτι μέσα σε ένα Μίνι και η Τζουντ είπε: «Ο Τζιμπρίλ είναι ένα μεγάλο παιδί. Δεν είναι ικανός να με βλάψει. Δεν ξέρω για τι μιλάτε».
Η Τζουντ (λεπτομέρειες για τον γάμο τους) πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον επόμενο μήνα.

Αυτή και ο Σισέ, κερδίζουν περίπου 60 χιλ. λίρες την εβδομάδα και έχουν παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.

Ενας εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι έγινε ανάκριση για κατηγορία βιαιοπραγίας και πρόσθεσε : «Ενας 24χρονος συνελήφθη, ανακρίθηκε και επιπλήχθηκε».

Ιστορία 3)
4 Ιανουαρίου 2009

«Ο ποδοσφαιριστής Τζιμπρίλ Σισέ συνελήφθη έξω από ένα μπαρ με στριπτήζ αφού κατηγορήθηκε ότι έπιασε μία γυναίκα από τον λαιμό.
Ο 27χρονος επιθετικός της Σάντερλαντ – θεωρήθηκε ότι – είχε ένα θερμό επεισόδιο με τη γυναίκα (δεν δημοσιεύεται όνομα) στις 3 τα ξημερώματα.

Ο σταρ, που αμείβεται με 60 χιλ. λίρες την εβδομάδα, επισκέφτηκε το μπαρ που ειδικεύεται σε στριπτήζ και ιδιωτικές «παραστάσεις» και έφυγε από εκεί στις 3.

Η Αστυνομία βρήκε τον Σισέ σε έναν σταθμό κοντά στο μπαρ, τον συνέλαβε και τον απελευθέρωσε το πρωί με εγγύηση, πριν γίνει ολοκληρωμένη εξέταση της υπόθεσης.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε : «Ενας 27χρονος άνδρας συνελήφθη για βιαιοπραγία, ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση».

Ο πρωην παίκτης της Λίβερπουλ παλεύει για το μέλλον του στη Σάντερλαντ. Είναι δανεικός από τη Μαρσέιγ η οποία τον πουλά με 10 εκ. λίρες.
Ο Γάλλος, του οποίου το σώμα είναι καλυμμένο με περισσότερα από 40 τατουάζ και ορισμένα από αυτά για τη γυναίκα και τα τρία του παιδιά, προσπαθεί να πείσει τους ιθύνοντες της ομάδας για την αξία του».


πηγή:olympiacos-blog

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ

Έντονα δυσαρεστημένος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αυτούς που επιχείρησαν να προπηλακίσουν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και προσπαθεί να τους εντοπίσει ώστε να αποκλειστούν από το γήπεδο Καραϊσκάκη δια παντός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να μην υπάρξουν ξανά εικόνες στο Καραϊσκάκη σαν αυτές που είδαμε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν έξαλλος με ανθρώπους που όπως είπε: «επιχείρησαν να προπηλακίσουν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού».

Πλέον γίνεται προσπάθεια να εντοπιστούν ποιοι ήταν αυτοί που εισέβαλαν στο γήπεδο με σκοπό να επιτεθούν σε ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να τιμωρηθούν.

Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι όσοι συμμετείχαν σε τέτοιες πράξεις δεν αγαπούν πραγματικά τον Ολυμπιακό και για αυτό θα αποκλειστούν δια βίου από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

πηγη:Olympiacos-blog

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Καίει τον Παο η αναφορά της αστυνομίας

Σύμμαχο την έκθεση της αστυνομίας έχει ο Ολυμπιακός αναφορικά με τα όσα έγιναν στην φυσούνα του "Γ. Καραϊσκάκης" μετά την λήξη του ντέρμπι.



Η αστυνομία αναφέρει την βίαιη συμπεριφορά του Λέτο και ακόμα τεσσάρων παικτών του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Έκθεση της αστυνομίας αναφέρει πως ο Σεμπαστιάν Λέτο προκάλεσε με την συμπεριφορά του κτυπώντας πόρτες στα αποδυτήρια και βρίζοντας τους πάντες μετά την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Απάντηση της Θύρας 7...(vids)

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έβαλαν φρένο σε όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διήμερο, λέγοντας αλήθειες στην εκπομπή της Θύρας 7 για όσα έγιναν το Σάββατο και όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια.




Ο κόσμος του Θρύλου έχει ακούσει πολλά και έδωσε τη δική του απάντηση, σε μία εκπομπή που διήρκησε παραπάνω από τις προηγούμενες φορές. Οι αλήθειες των οπαδών φάνηκαν και στα βίντεο που έδειξαν, τόσο με τους Καντέ και Γκοβού, οι οποίοι κλώτσησαν πρώτοι, όσο και με τις λανθασμένες υποδείξεις του ντέρμπι.


Θύρα 7 εκπομπή μέρος 1ο 21-12-2011



Θύρα 7 εκπομπή μέρος 2ο 21-12-2011



Θύρα 7 εκπομπή μέρος 3ο 21-12-2011



Θύρα 7 εκπομπή μέρος 4ο 21-12-2011



Θύρα 7 εκπομπή μέρος 5ο 21-12-2011



Θύρα 7 εκπομπή μέρος 6ο 21-12-2011



Θύρα 7 εκπομπή μέρος 7ο 21-12-2011



Θύρα 7 εκπομπή μέρος 8ο 21-12-2011



Θύρα 7 εκπομπή μέρος 9ο 21-12-2011


ΠΗΓΗ: gavros.gr

Xωρίς Μιραλάς στην Τούμπα

Χωρίς τον Κέβιν Μιραλάς θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 13 Μαρτίου στην Τούμπα για την 26η αγωνιστική της Superleague, ύστερα από απόφαση του προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βέλγος στράικερ θα εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε την απόφασή του κι ο Κέβιν Μιραλάς θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Είναι μία απόφαση που κάποιοι μπορεί να την χαρακτηρίσουν έκπληξη, αλλά έχει ένα σκεπτικό από πλευράς του Βάσκου τεχνικού, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου στην Τούμπα ο Βέλγος άσος είχε αποβληθεί, αλλά πάνω απ΄ όλα είχε γίνει στόχος ανεγκέφαλων, που του πέταξαν ένα γυάλινο ποτήρι, το οποίο έσπασε και είχε κινδυνεύσει ο παίκτης να χάσει το μάτι του!

Τα άλλα τρία παιχνίδια στα οποία ο Ολυμπιακός είχε δικαίωμα να δηλώσει για τιμωρία τον Μιραλάς ήταν με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τον Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη και με την ΑΕΚ στο Καραίσκάκη
.


πηγη: redplanet.gr

Μια αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο.

Εντός της ημέρας ο Αναπληρωτής αθλητικός Εισαγγελέας Μ. Αντωνακάκης, αναμένεται να ανακοινώσει την κλήση του Ολυμπιακού, για τα επεισόδια του ντέρμπι και η ποινή η οποία προβλέπεται είναι μια αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κ. Αντωνακάκης θα ασκήσει για εκτεταμένα επεισόδια και όχι για ευρείας κλίμακας. Και αυτό διότι από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, δεν προκύπτει ότι η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει για όσα έγιναν στο ντέρμπι και πως κανείς δεν τραυματίστηκε.

Μετά από αυτά πλέον το πιο πιθανό είναι ότι στον Ολυμπιακό θα ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια και η ομάδα του Πειραιά θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, όπως προβλέπεται, και χρηματικό πρόστιμο για όλα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με ενέργειες του εισαγγελέα, έφτασαν στα χέρια του τα απαραίτητα έγραφα, τα οποία αναφέρουν τα εξής:

1) Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Καλόπουλος, περιγράφει ότι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν μετά το τέλος του αγώνα, αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψή του τίποτε άλλο.

2) Η έκθεση της αστυνομίας που είναι δέκα γραμμές, αναφέρει πως εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουν και κάποιοι από αυτούς προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

πηγη: olympiakos-blog

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

RED ON AIR

Το ερυθρόλευκο web Ραδιόφωνο!!!


Eπίθεση στο σπίτι του Τοροσίδη


Άνανδροι επιτέθηκαν στο σπίτι του Τοροσίδη, αλλά ευτυχώς ο ερυθρόλευκος άσος βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Κι ευτυχώς που ο άσος του Θρύλου δεν βρισκόταν μέσα, γιατί ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει διαφορετική τροπή, καθώς οι ανεγκέφαλοι πέταξαν βόμβες μολότοφ και μπογιές στο σπίτι του, ενώ έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους.


Δεν σταμάτησαν, πάντως, μόνο εκεί, αφού προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα στην πυλωτή της πολυκατοικίας, καθώς νόμισαν πως ένα από αυτά, ήταν του άσου του Ολυμπιακού.


Έκαναν λάθος, πάντως, αφού ήταν εκ των ενοικιαστών της πολυκατοικίας.


Ευτυχώς, όπως προαναφέρθηκε, που ο Τοροσίδης ήταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γινόταν, αν ο παίκτης ήταν στο σπίτι του.

Αυτά δεν αηδιάζουν τον Σισε?

Γιατί δεν έστελνε άουτ τα μούφα πέναλτι ο Σισέ;
Όπως καταλαβαίνετε ευνοείται ο παναθηναϊκός για αυτό είναι μόνο στους +10 η διαφορά.


Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Το Γλέντησαν! [pics & Vids]



























Προκλητικοί και οι βαζελοι




Τι δουλειά είχε ο Λέτο να πηγαίνει συνέχεια στα αποδυτήρια να βρίζει και να προκαλεί. Το έκανε μία, δύο, τρεις φορές μαζί με τον Σισέ. Επίσης φεύγοντας η αποστολή του Παναθηναϊκού από το γήπεδο, κάποιοι παίκτες έβριζαν τον Τάσο Μητρόπουλο με χυδαίους χαρακτηρισμούς και προκαλούσαν μέσα από το πούλμαν.


Ο Λέτο προκαλούσε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τη συμπεριφορά του και στη φάση της αποβολής του Τοροσίδη, ας προσέξουν όλοι να δουν τι κάνει τη στιγμή που διεκδικεί τη μπάλα με τον Τοροσίδη.


MAΡΙΝΑΚΗΣ: «Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια ήταν πρωτοφανές. Κατέβηκαν πέντε παίκτες του ΠΑΟ από το πούλμαν και πήγαν στα αποδυτήρια ψάχνοντας τον Τοροσίδη που ήταν στο δωμάτιο του αντιντόπινγκ. Φώναζαν και χτύπαγαν την πόρτα των αποδυτηρίων».

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σκηνές ντροπής στο «Γ.Καραϊσκάκης» (pics)

Το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού έχει περάσει οριστικά στην ιστορία. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με σκορ 1-0 και «αγκάλισαν» το πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς αυτό που μένει δεν είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Απίστευτες σκηνές ντροπής ακολούθησαν το σφύριγμα της λήξης, με προπηλακισμούς παικτών.Δείτε φωτογραφίες με εικόνες που δεν τιμούν κανέναν(Photo: Action Images)
πηγή: sport-fm