Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πανιώνιος - Ολυμπιακός: 0-3 video



Έχοντας τον Αριέλ Ιμπαγάσα σε μεγάλη βραδιά και τον Τζεμπούρ στο γνώριμο ρόλο του δεινού εκτελεστή, ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε περίπατο τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο και δείχνει την ποδοσφαιρική αρχοντιά του!


Ο Ολυμπιακός έφτασε, με πειστικότατη εμφάνιση στην Νέα Σμύρνη, τις 3 νίκες στο πρωτάθλημα και προελαύνει, πείθοντας και τον πλέον δύσπιστο φίλο και αντίπαλο του.


Η εικόνα του αγώνα


Ο Βαλβέρδε επέλεξε τον Γιάννη Μανιάτη ως δεξιό μπακ, για να αντιμετωπίσει και τον Σίτο Ριέρα, δεν άγγιξε την τριάδα κέντρου με Ντόρτμουντ (Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα), ενώ έριξε στον αγώνα από την αρχή τον Αμπντούν στα δεξιά. Ο Βάσκος τεχνικός δεν ξεκίνησε επίσης τον Ιβάν Μαρκάνο


Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει, με τον ορεξάτο Αμπντούν να αλλάζει πλευρές και να ταλαιπωρεί τα μπακ του Πανιωνίου


Στο 20’, ο Ιμπαγάσα πέρασε τη μπαλιά για τον Τζεμπούρ, αλλά ο Αλγερινός δεν πρόλαβε να κοντρολάρει τη μπάλα, για να βρεθεί μόνος απέναντι στον Ελευθερόπουλο.


Στο 25’ ο Μακούν έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ! Ο Τζεμπούρ “σήκωσε” τη μπάλα για τον Καμερουνέζο, που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, αλλά το πλασέ του πέρασε χιλιοστά έξω απο το αριστερό δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου.


Άλλο ένα χαρακτηριστικό του αποψινού Ολυμπιακού ήταν το γεγονός ότι ο Τζεμπούρ γυρνούσε συχνά-πυκνά πιο πίσω και έδινε το χώρο μπροστά για τον Μιραλάς να ανέβει στην κορυφή.


Ο Αλγερινός πάντως άνοιξε το σκορ στο 33’! Ο Ιμπαγάσα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Τζεμπούρ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1!


Δέκα λεπτά αργότερα, ξανά από μπαλιά του Ιμπαγάσα, ο Μιραλάς Βρέθηκε φάτσα με τον Ελευθερόπουλο και με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2!


Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος και στο β’ μέρος και στο 52’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά το ψαλίδι του Τζεμπούρ, η μπάλα προσέκρουσε σε σώματα αμυνόμενων, έφτασε στον Μακούν που ελευθερώθηκε και σούταρε, με τη μπάλα να περνά μόλις άουτ.


Στο 68’ είχαμε το μαγικό συνδυασμό από Ιμπαγάσα, Αμπντούν και Τζεμπούρ, με τον Αλγερινό να πετυχαίνει το 2ο του τέρμα στην αναμέτρηση και το επιβλητικό 0-3 στην αναμέτρηση!


Μετά το γκολ αυτό, ο Βαλβέρδε πέρασε τον Μόνχε στον αγώνα, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και απέσυρε τον Τζεμπούρ που αποθεώθηκε απο τους φιλάθλους του Πανιωνίου!


Ο Αργεντίνος πέρασε στα δεξιά της επίθεσης, με τον Μιραλάς προωθημένο και τον Χολέμπας να ανεβαίνει στην αριστερή πτέρυγα, με τον Μαρκάνο (που είχε αντικαταστήσει τον Αμπντούν)


Ολυμπιακός: Κοστάντσο, Μανιάτης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα (86' Φετφατζίδης), Αμπντούν (75’ Μόνχε), Μιραλάς, Τζεμπούρ (80’ Μαρκάνο)


Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Ριέρα, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (56’ Σάμαρης), Κουμορτζί (72’ Αναστασόπουλος), Πετκάκης, Κούτσι, Εστογιανόφ, Ρόκας (62’ Σκέμπρι)





olympiakos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου