Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Δεν ακολουθεί τη Σερβία ο Πάντελιτς


Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, δεν θα ταξιδέψει στην κεντρική Αμερική με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του για τα φιλικά ματς με Ονδούρα και Μεξικό.
Το πρόγραμμα που ακολουθεί τις επόμενες εβδομάδες για τον Ολυμπιακό είναι βαρύτατο και σίγουρα θα χρειαστεί όλα του τα όπλα στη φαρέτρα του. Ο Μάρκο Πάντελιτς μπορεί να μην συμπεριλαμβάνεται στη βασική ενδεκάδα, ωστόσο δεν παύει να είναι μια χρυσή εφεδρεία και είναι δυνατό χαρτί στα χέρια του κόουτς της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο αγαπημένος "Μαρκο-γκολ" των φίλων του Ολυμπιακού σαν άψογος επαγγελματίας που είναι δεν έχει κάνει το παραμικρό παράπονο στον προπονητή του, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά και περιμένοντας καρτερικά τη δική του ευκαιρία.

Ο Πάντελιτς, αντιλαμβανόμενος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χρειαστεί τις υπηρεσίες του το επόμενο διάστημα, ζήτησε και πήρε άδεια από τον τεχνικό της Εθνικής Σερβίας, Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, ώστε να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους στο μακρινό ταξίδι στην Κεντρική Αμερική, όπου θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες με την Ονδούρα και το Μεξικό.

Ο Σέρβος μίλησε σε Μέσα της χώρα του:

"Ήταν απόφαση από κοινού με τον προπονητή να μην πάω με την εθνική στην Αμερική, διότι έχουμε σημαντικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Συμφώνησα με τον κόουτς. Θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις μου στον Ολυμπιακό και ο Κούρτσιτς (προπονητής της Σερβίας) το κατανόησε. Άλλωστε, νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία να δει κι άλλους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν".
πηγή: http://www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου