Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Όταν… γλεντάει ο Πειραιάς… (βίντεο)


Ο Ολυμπιακός υπερτερεί και με διαφορά μάλιστα στην προϊστορία με τον «αιώνιο» αντίπαλο, ωστόσο κάποιες επιτυχίες ήταν πιο γλυκές… Το «olympiacos24.gr» θυμάται…
ΠΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4
Οι πιο χαρακτηριστικές νίκες των Πειραιωτών κόντρα στον Παναθηναϊκό από την σεζόν 1996-1997 έως και σήμερα, είναι αναμφισβήτητα το θρυλικό 1-4 στην Λεωφόρο στις 21 Μαρτίου 2001 με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Γεωργάτου, η επική ανατροπή στο 2-4 στο ΟΑΚΑ στις 5 Δεκεμβρίου 1998 με την τρομερή «λόμπα» του Βασίλη Καραπιάλη.
Κι ακόμα το Κύπελλο του 1999 (2-0) με τους Πειραιώτες να κατακτούν το τρόπαιο με 10 παίκτες, η επίδειξη ανωτερότητας στην Ριζούπολη (3-0) στις 11 Μαϊου 2003 με τον Γιαννακόπουλο να οδηγεί τον Ολυμπιακό στο έβδομο σερί πρωτάθλημα, αλλά και η ξεγυρισμένη τεσσάρα (4-0) των ερυθρολεύκων για το Κύπελλο Ελλάδος στις 16 Ιανουαρίου 2008 με την ασύλληπτη γκολάρα του Νούνιεζ.
Και έπονται κι άλλες…

http://www.olympiacos24.gr

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πήρε άδεια από την Εθνική ελπίδων της Ουγγαρίας ο Μέγιερι

ΜΕΓΙΕΡΙ


Ζήτησε και πήρε άδεια από την Εθνική ελπίδων της Ουγγαρίας για να προετοιμαστεί καλύτερα για το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Ξάφνιασε ευχάριστα τους πάντες ο Μπάλαζ Μέγιερι που μπορεί να ήταν στις επιλογές της Εθνικής Ελπίδων της Ουγγαρίας, ωστόσο ζήτησε και πήρε άδεια να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Μάλιστα, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, έστειλε… μήνυμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο «Facebook». «Σήμερα επέστρεψα στην Ελλάδα, επειδή το ντέρμπι έρχεται σύντομα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να συγκεντρωθώ σε αυτό το ματς και να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό! Ένα παιχνίδι που είναι μοναδικό κάθε χρόνο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
πηγη: olympiakos24.gr

Δέκα ματς σε ένα μήνα ο Θρύλος!

ΟΜΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα του Θρύλου μετά την «εισαγωγή» στο πρωτάθλημα Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας.
Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που «πλήρωσε» περισσότερο από κάθε άλλη το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ ξεκίνησε με 14 ΠΑΕ καθώς αναγκάστηκε να δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την Μαρσέιγ (!) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα που οι ομάδες έγιναν 16, πάλι ο Ολυμπιακός ζημιώνεται σημαντικά καθώς θα κληθεί να δώσει μέσα σε ένα μήνα, ή για να ακριβολογούμε μέσα σε 33 ημέρες δέκα παιχνίδια.
Κάθε τρεις ημέρες και ματς δηλαδή, με την διαφορά σε σ΄χεση με τους άλλους, ότι στο πρόγραμμα υπάρχουν και τα πολύ σημαντικά ματς που θα κρίνουν την ευρωπαική πορεία του Θρύλου, κόντρα σε Μαρσέιγ και Άρσεναλ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του «Γολγοθά»:
19/11 Παναθηναϊκός
23/11 Μαρσέιγ *
27/11 Αστέρας Τρ. *
30/11 Δόξα Δρ.
3/12 Παναιτωλικός
6/11 Άρσεναλ
11/12 Κέρκυρα *
14/12 Λεβαδειακός *
18/12 ΠΑΣ Γιάννινα
21-22/12 Κύπελλο
* Με αστερίσκο είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια.
πηγη: olympiakos24.gr

Δεν ακολουθεί τη Σερβία ο Πάντελιτς


Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, δεν θα ταξιδέψει στην κεντρική Αμερική με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του για τα φιλικά ματς με Ονδούρα και Μεξικό.
Το πρόγραμμα που ακολουθεί τις επόμενες εβδομάδες για τον Ολυμπιακό είναι βαρύτατο και σίγουρα θα χρειαστεί όλα του τα όπλα στη φαρέτρα του. Ο Μάρκο Πάντελιτς μπορεί να μην συμπεριλαμβάνεται στη βασική ενδεκάδα, ωστόσο δεν παύει να είναι μια χρυσή εφεδρεία και είναι δυνατό χαρτί στα χέρια του κόουτς της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο αγαπημένος "Μαρκο-γκολ" των φίλων του Ολυμπιακού σαν άψογος επαγγελματίας που είναι δεν έχει κάνει το παραμικρό παράπονο στον προπονητή του, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά και περιμένοντας καρτερικά τη δική του ευκαιρία.

Ο Πάντελιτς, αντιλαμβανόμενος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χρειαστεί τις υπηρεσίες του το επόμενο διάστημα, ζήτησε και πήρε άδεια από τον τεχνικό της Εθνικής Σερβίας, Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, ώστε να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους στο μακρινό ταξίδι στην Κεντρική Αμερική, όπου θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες με την Ονδούρα και το Μεξικό.

Ο Σέρβος μίλησε σε Μέσα της χώρα του:

"Ήταν απόφαση από κοινού με τον προπονητή να μην πάω με την εθνική στην Αμερική, διότι έχουμε σημαντικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Συμφώνησα με τον κόουτς. Θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις μου στον Ολυμπιακό και ο Κούρτσιτς (προπονητής της Σερβίας) το κατανόησε. Άλλωστε, νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία να δει κι άλλους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν".
πηγή: http://www.redplanet.gr